20201102173732

Produk

Otomatis Kaamanan Turnstile Barrier Gancang Speed ​​kalawan Aksés Control System Electric Swing Gate

fungsi:Input sinyal seuneu darurat, Anti tabrakan, Téknologi kontrol anti tailgating, Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, Alarm sora sareng lampu, Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red

Fitur:High Speed ​​Gate kalawan desain Elegent, utamana dipaké pikeun wangunan kantor, hotél, mobil 4S toko jeung klub

Deliverability:1.000 unit/bulan


Rincian produk

Tag produk

kira-kira 8

Tentang Kami

Dina raraga nawiskeun Anjeun genah tur dilegakeun bisnis urang, urang ogé boga inspectors di tim QC pikeun ngajamin nyadiakeun anjeun kalawan layanan pangalusna urang jeung produk.Kalayan filosofi perusahaan "Palanggan Anu Kahiji", téknologi kontrol kualitas anu saé, alat-alat produksi canggih sareng staf R&D anu kuat, kami tiasa nyayogikeun ka konsumén urang barang-barang kualitas luhur, solusi anu saé sareng harga terjangkau.Urang tulus ngabagéakeun babaturan ti sakuliah dunya pikeun cooperate kalawan kami dina dasar kauntungan silih jangka panjang.

Parameter produk

Modél NO. R30813
Ukuran 1500 x 150 x 1040 mm
Bahan Utama 2.0mm roller tiis Steel jeung bubuk palapis AS + 10mm Acrylic kalawan RGB lampu bar panghalang Panels
Lebar Pass 600 mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Kakuatan AC 100 ~ 240V 50/60HZ
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
MCBF 5.000.000 Siklus
Motor Servo brushless Speed ​​Gerbang motor + Clutch
Sénsor Infrabeureum 6 pasang
Lingkungan Gawé jero rohangan
Suhu Gawé -20 ℃ - 60 ℃
Aplikasi Buldings komérsial, puseur balanja, Hotel, Klub, Gyms, mobil 4S toko, jsb
Rincian bungkusan Dipak dina kotak kayu
Tunggal: 1585x305x1240mm, 90kg
Ganda: 1585x375x1240mm, 110kg

Katerangan produk

R3013A-4

bubuka ringkes

Gerbang ayun servo otomatis pinuh mangrupikeun alat kontrol aksés laju dua arah anu dirancang pikeun tempat-tempat anu ngagaduhan syarat kaamanan kelas tinggi.Gampang ngahijikeun sareng kontrol aksés IC, kontrol aksés ID, pamaca kode, sidik, pangenal raray sareng alat idéntifikasi anu sanés.Ieu sadar manajemén calakan tur efisien tina petikan.

Elegent design Speed ​​Gerbang jeung bubuk palapis bodas, héjo sarta biru warni dipingpin lampu, utamana dipaké pikeun wangunan kantor, hotél sarta klub, éta cukup populér pikeun pasar turnstile Singapura.

Aplikasi: buldings komérsial, puseur balanja, hotél, klub, Gyms, mobil 4S toko, jsb

Fitur Fungsi

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel.

· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés.

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi rékaman maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna.

· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat.

· Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red.

· Téknologi kontrol anti-tailgating.

· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarem nyimpang, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating.

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan.

· Gerbang speed bakal muka otomatis lamun kakuatan gagal.

R3013A-5

Katerangan produk

Servo brushless Speed ​​​​gerbang drive dewan

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Ganda fungsi anti ciwit

3. Modeu mémori

4. Rojongan 13 modus lalulintas

5. Sora jeung lampu alarm

6. kontak garing / bubuka RS485

7. Rojongan aksés sinyal seuneu

8. tampilan LCD

9. Rojongan ngembangkeun sekundér

10. Kalawan casing waterproof, ogé bisa ngajaga dewan PCB ogé

3082 (3)
B302 (2)

Kualitas luhur DC servo brushless motor

· Inohong brand Doméstik DC brushless motor

· Kalawan clutch, ngarojong fungsi anti dampak

· Ngarojong panganteur sinyal seuneu

3082 (4)

Awét Speed ​​Gerbang Mesin Core

· Langkung fleksibel, tiasa cocog sareng motor anu béda

· Tiasa slove masalah spasi leutik kawates

· Prosés Anodizing, gampang pikeun ngaluyukeun warna caang geulis, anti korosi, maké-tahan

· Koreksi otomatis 304 lambar stainless steel, santunan éféktif simpangan axial

· Bagian anu gerak utama nganggo prinsip tetep "ganda".

· Paménta tinggi / kualitas luhur / stabilitas High

3082 (5)

Dimensi produk

R30813 (2)

Dimensi produk

Gancang gancang gerbang ayun warni elegan dipasang di aula sampel

R30813 (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami