20201102173732

Kampus & Rumah Sakit

Aplikasi turnstiles di kampus dibagi jadi dua kategori, hiji primér, sakola sekundér jeung universitas, sarta séjén TK.primér, sakola sekundér jeung universitas anu kawilang basajan ngagunakeun, utamana Gerbang ayun, Gerbang panghalang flap sarta sajumlah leutik turnstiles tripod.Cara utama sistem kontrol aksés nyaéta ngusap kartu aksés kampus sareng pangenal wajah.Kindergartens utamana dipaké Gerbang ayun, tapi turnstiles pakait mibanda ciri di handap: 1. Jangkungna barudak biasana kirang ti 1,2 méter, jadi perlu ngaropéa turnstiles barudak kalawan jangkungna kirang ti 1 méter pikeun aranjeunna.Jeung umur barudak di TK umumna 3-6 taun, hese pikeun sakabéhna nyadar yén maranéhna bisa gancang asup ka TK ngaliwatan gerbang ayun wungkul.Turboo Universe parantos ngembangkeun rupa-rupa bentuk gambar kartun lucu pikeun turnstile supados langkung gampang pikeun murangkalih nampi gerbang ayun turnstile.2. Barudak TK teu pati apal kana panangtayungan diri, ku kituna paripolahna TK butuh wali (indung bapa atawa guru) pikeun ngawasan.Ieu merlukeun sababaraha software manajemén pikeun mantuan.Turboo Universe gawé bareng jeung Cina Top 3 operator utama (China Mobile, China Unicom, sarta Telecom) pikeun ngahontal éta nalika barudak asup jeung ninggalkeun TK, kolotna bakal nampa talatah timely tur sasuai.Nalika kaayaan abnormal lumangsung, kolot urang ogé bisa ngabales dina waktu, nu pinuh ensures kasalametan barudak.

Kalayan ningkatna dampak COVID-19, panggunaan gerbang pejalan kaki di lembaga médis sapertos rumah sakit, pusat pamariksaan médis sareng rumah sakit makeshift janten langkung umum.Biasana, pangguna bakal milih pangenal wajah kalayan pangukuran suhu awak manusa + fungsi pangenal topeng.Alat-alat éta tiasa dianggo babarengan sareng gerbang turnstile, anu sacara akurat tiasa ngatur jalan kaluar & kaluar kontrol lalu lintas sareng ingetan data, ngirangan résiko inféksi pikeun langkung seueur jalma sacara efektif.