20201102173732

Badan Pamaréntah

Manajemén anu ketat dipikabutuh pisan pikeun instansi pamaréntah.Pikeun nyegah sababaraha panyipta masalah, turnstiles ogé parantos dipasang di lawang sareng jalan kaluar pamaréntah.Sarat gerbang anu dianggo ku lembaga pamaréntahan sami sareng gedong kantor, utamina gerbang ayun sedeng sareng luhur sareng gerbang penghalang flap.Tapi nurutkeun tempat anu béda, gerbang turnstile jangkungna pinuh ogé bakal dianggap.Sapertos Markas Caterpillar India, China Railway Group, China Construction Group, jsb. Sidik jari, gesek kartu, pangenal raray sareng pangenal iris mangrupikeun cara anu paling populér pikeun ngalebetkeun saluran.Kalayan pamekaran koronavirus anyar, beuki seueur pangukuran suhu sareng fungsi deteksi masker tina pangenal wajah parantos ngamimitian ngagentos pangenalan wajah biasa sacara bertahap.Fungsi ngalaporkeun data ageung janten langkung pas sareng akurat, anu parantos maénkeun peran anu hébat dina promosi pencegahan sareng kontrol wabah anu akurat, tepat waktu sareng efektif.