20201102173732

Produk

High Level High Speed ​​​​Wings Passage Turnstile Speed ​​​​Gate pikeun Aula Usaha

fungsi:Input sinyal seuneu darurat, Anti tabrakan, Téknologi kontrol anti tailgating, Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, Alarm sora sareng lampu, Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red

Fitur:Kaamanan tinggi Speed ​​​​gerbang kalawan 1700mm jangkungna tempered kaca panghalang panels, utamana dipaké pikeun Stadion, Perpustakaan jeung warung Unmanned

Deliverability:1.000 unit/bulan


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. High Level High Speed ​​​​Wings Passage Turnstile Speed ​​​​Gate pikeun Aula Usaha
Ukuran 1500 x 150 x 1700 mm
Bahan Utama 2.0mm diimpor SUS304 Perumahan + 12mm bodas jieunan manusa marmer Top Cover + 10mm tempered kaca panghalang panels
Lebar Pass 600 mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Kakuatan AC 100 ~ 240V 50/60HZ
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
MCBF 5.000.000 Siklus
Motor Servo brushless Speed ​​Gerbang motor + Clutch
Sénsor Infrabeureum 12 pasang + papan logika
Lingkungan Gawé jero rohangan
Suhu Gawé -20 ℃ - 60 ℃
Aplikasi Buldings komérsial, puseur balanja, Hotel, Klub, Gyms, jsb
Rincian bungkusan Dipak dina kotak kayu
Tunggal: 1510x330x1200mm, 120kg
Ganda: 1510x330x1200mm, 140kg

Katerangan produk

R3211 (2)

bubuka ringkes

Gerbang speed kaamanan tinggi mangrupakeun jenis dua arah parabot kontrol aksés speed dirancang pikeun tempat kalawan syarat kaamanan kelas luhur.Gampang ngahijikeun sareng kontrol aksés IC, kontrol aksés ID, pamaca kode, sidik, pangenal raray sareng alat idéntifikasi anu sanés.Ieu sadar manajemén calakan tur efisien tina petikan.

Gapura speed kaamanan tinggi kalawan 1700mm jangkungna tempered panels kaca panghalang, nu bisa éféktif nyegah tanaga pangeboran luhur jeung ka handap climbing, hususna keur situs nu boga barudak jeung sato ngalirkeun, utamana dipaké pikeun Stadion, Perpustakaan jeung warung Unmanned.

Aplikasi: buldings komérsial, puseur balanja, hotél, Klub, Stadion, Perpustakaan jeung toko Unmanned, jsb

Fitur Fungsi

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel.

· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés.

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi rékaman maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna.

· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat.

· Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red.

· Téknologi kontrol anti-tailgating.

· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarem nyimpang, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating.

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan.

· Gerbang speed bakal muka otomatis lamun kakuatan gagal.

R3211 (6)

Katerangan produk

Brushless Swing gate dewan PCB

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Ganda fungsi anti ciwit

3. Modeu mémori

4. Rojongan 13 modus lalulintas

5. Sora jeung lampu alarm

6. kontak garing / bubuka RS485

7. Rojongan aksés sinyal seuneu

8. tampilan LCD

9. Rojongan ngembangkeun sekundér

10. Kalawan casing waterproof, ogé bisa ngajaga dewan PCB ogé

ngeunaan (2)
ngeunaan (1)

Kualitas luhur DC servo brushless motor

· Inohong brand Doméstik DC brushless motor

· Kalawan clutch, ngarojong fungsi anti dampak

· Ngarojong panganteur sinyal seuneu

3082 (4)

Awét Speed ​​Gerbang Mesin Core

· Langkung fleksibel, tiasa cocog sareng motor anu béda

· Tiasa slove masalah spasi leutik kawates

· Prosés Anodizing, gampang pikeun ngaluyukeun warna caang geulis, anti korosi, maké-tahan

· Koreksi otomatis 304 lambar stainless steel, santunan éféktif simpangan axial

· Bagian anu gerak utama nganggo prinsip tetep "ganda".

· Paménta tinggi / kualitas luhur / stabilitas High

3082 (5)

Dimensi produk

mailto (2)

Kasus Proyék

Gerbang Speed ​​kaamanan anu luhur sareng lebar pas 900mm dipasang dina gim ageung di Lyon, Perancis

mailto (3)
mailto (4)
mailto (3)

High Speed ​​Wings Passage Turnstile Speed ​​Gate dipasang di gedong kantor di Thailand


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami