ping
Tentang Kami

PROFIL PERUSAHAAN

Turboo Universe Technology Co., Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi, anu khusus dina R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa produk automation gerbang di Cina.Kami parantos aub dina otomatisasi gerbang saprak 2006.

Pangaweruh sareng kaahlian spesialis dibawa ka TURBOO ku unggal anggota tim, anu ngamungkinkeun TURBOO ngahasilkeun sareng nawiskeun rupa-rupa otomatisasi gerbang anu saé tina tripod turnstile, flap barrier gate, swing barrier gate, full height turnstile, blocker sadaya jinis gerbang otomatis. jsb solusi kaamanan éléktronik.

Tambih deui

Téknik

Stasion Beus TBS di Malaysia

Stasion beus TBS mangrupikeun stasion beus panggedéna di Malaysia kalayan lalu lintas panumpang panggedéna, langkung ti 50 rébu kali sadinten.Turboo dipasang ngeunaan 300 unit flap barrier gates di stasiun beus TBS.Diantara 300 unit turnstiles, 80% lebar petikan turnstile nyaéta 900mm, anu ngabéréskeun panumpang anu ngagaduhan koper ageung, korsi roda, troli atanapi sapédah masalah.Proyék réngsé 4 sababaraha taun ka pengker sareng rata-rata biaya pangropéa saatos penjualan taunan ayeuna kirang ti 1%.
Stasion Beus TBS di Malaysia

Téknik

Stadion di Singapura

24 stadion di Singapura dipasang kalayan leuwih ti 200 unit swing turnstile gates ti Turboo nu direngsekeun masalah ongkos kuli tinggi.Janten langkung merenah sareng calakan, panumpang kedah nyeken kode QR ku mobile wungkul.Sistem integral disambungkeun jeung database pamaréntah, gampang ngawas kaayaan kabugaran warga.Proyék réngsé 6 sababaraha taun ka pengker sareng rata-rata biaya pangropéa saatos penjualan taunan ayeuna kirang ti 1%.
Stadion di Singapura

Téknik

Bandara New Delhi di India

Bandara New Delhi mangrupikeun bandara pangsibukna di dunya kalayan lalu lintas panumpang taunan langkung ti 80 juta kali sareng lalu lintas panumpang sadinten 220,000 kali.Turnstiles turboo parantos dipasang sakitar 500 unit per taun.Proyék réngsé 5 sababaraha taun ka pengker.Anu ngajantenkeun tempat sareng lalu lintas panumpang panggedéna langkung teratur, langkung aman sareng langkung merenah.Jieun kecerdasan ngagantikeun tanaga gawé sarta ngurangan biaya operasi.
Bandara New Delhi di India

Téknik

Boarder Checkpoint di Israél

Proyék ieu aya di boarder antara Israél sareng Paléstina kalayan lalu lintas jalma sapopoé di luhur 100 rébu kali.Turnstiles turboo parantos dipasang langkung ti 300 unit kalayan alat pangenal wajah sareng pamiarsa paspor.Kaamanan luhur tina turnstile anti-buntut sareng logika infra red R&D panganyarna sareng akurasi pangenalan raray resolusi luhur pikeun ngaidentipikasi téroris kalayan gampang.3 mnt butuh pamariksaan panumpang sacara manual sareng 1 detik ku turnstile pangenalan raray, anu ngahemat waktos pas.
Boarder Checkpoint di Israél

WARTA

Tambih deui
Kadatangan Anyar - M366 Servo Brushless System Boarding Gate Kaamanan Luhur & Kasalametan Luhur pikeun Border Bandara

Kadatangan Anyar - M366 Servo Brushless System Boarding Gate Kaamanan Luhur & Kasalametan Luhur pikeun Border Bandara

M366 Servo Brushless System Boarding Gate High Security & High Safety for Airport Border Advantage Features: High-Tech Vision Matte painting, 90℃ Résistansi suhu luhur...
Langkung >
Kasus acara|Turbo mantuan Chongqing Yorkshire THE RING balanja Park proj

Kasus acara|Turbo mantuan Chongqing Yorkshire THE RING balanja Park proj

Chongqing Yorkshire THE RING Shopping Park mangrupikeun proyék badarat munggaran tina séri komérsial anyar Hong Kong Land Holdings Limited, "THE RING", sareng proyék perumahan komersil anu dipiboga munggaran di Kulon Kulon.Ti...
Langkung >
Kumaha carana miara turnstile?

Kumaha carana miara turnstile?

Kalawan ngembangkeun gancang tina téhnologi calakan, aplikasi Gerbang turnstile pinter geus dimekarkeun tina wengkuan leutik mun leuwih widang.Urang terang yén turnstile peryogi perawatan.Nyatana, pangropéa gerbang turnstile sami sareng mobil.Tempat aplikasi turnstiles béda ...
Langkung >