20201102173732

Produk

304 Stainless Steel Cina borongan ayun turnstile supplier ayun panghalang

fungsi:Mékanis anti ciwit, Anti tailgating

Fitur:Perumahan ageung Gerbang panghalang ayun sareng jalur lebar 1100mm, anu tiasa ngaliwat Korsi Roda sareng Pedestrian nganggo koper, Pedestrians mawa sapédah atanapi troli

OEM & ODM:Deliverability Rojongan: 3.000 unit per bulan


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. E3483
Ukuran 1200x280x960mm
Bahan Utama 1.2mm panutup Top + 1.0mm Awak 304 stainless steel
Lebar Pass 600mm pikeun jalur pedestrian normal, 1100mm pikeun jalur cacad
Laju Lulus ≦35 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Kakuatan AC 220±10%V 50HZ
Antarbeungeut Komunikasi RS485
Buka sinyal Sinyal pasip (sinyal relay, sinyal kontak garing)
MCBF 3.000.000 Siklus
Motor 40K 20W Brushed motor DC
Sénsor Infrabeureum 5 pasang
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Aplikasi Kampus, kantor buldings, Bandara, Kareta api, Hotél, Governemnt Aula, jsb
Rincian bungkusan Dipak dina kotak kayu
Tunggal / Ganda: 1285x370x1160mm, 70kg / 90kg

Katerangan produk

Fitur Fungsi

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel;

· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun jalma gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi Rékam maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna

· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat

· Perlindungan ciwit

· Téknologi kontrol anti-tailgating

· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarm trespassing, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan

· Gerbang bakal otomatis muka nalika gagalna listrik (nyambungkeun batré 12V) Aplikasi: Utamana dianggo pikeun Komunitas, Pabrik & Situs Konstruksi, jsb

343-5126 (6)
343-5126 (5)

#304 stainless steel

Anti karat Wear lalawanan

Résistansi suhu luhur

lalawanan korosi

3483 (7)

Kapang-dijieun mékanis flap panghalang Gerbang mesin inti

Perumahan: Die-cast aluminium hiji-sapotong molding / perlakuan nyemprot husus

Gear: High-kakuatan bearing baja / perlakuan nitriding

3483 (6)

Ayun panghalang Gerbang drive dewan

Panah + panganteur lampu tilu-warna

Fungsi anti ciwit ganda

Modeu mémori

Sababaraha modus lalulintas

Alarm sora sareng lampu

Kontak garing / bubuka RS485

Ngarojong aksés sinyal seuneu

tampilan LCD

Ngarojong ngembangkeun sekundér

3483 (2)

Katerangan produk

· Molding: Die-tuang aluminium hiji-sapotong molding, perlakuan semprot permukaan husus

· High efisien: High precision 1: 3.5 spiral bevel gear transmisi ngegel

· Mékanis anti ciwit: Lembar gesekan asbés khusus anu diwangun

· Kakuatan High: Kabayang drive dijieunna tina baja bearing, perlakuan nitriding permukaan Hardened

· Umur panjang: Diukur 5 juta kali

3483 (4)

· Kalolobaan Komponén Dijieunna tina kapang, nu leuwih stabil, kahijian kualitas

· Anggo panel pamaca tipe snap-in khusus, ngan ukur peryogi 5s pikeun ngalereskeun sareng ngabongkar, anu langkung saé pikeun ngajaga.

· 1200mm panjang desain perumahan, bisa dipaké pikeun paling situs

· 280mm rubak cukup perumahan, bisa nempatkeun controller aksés badag jero

· Anggo papan PCB Swing gate paling stabil

· Tiasa dianggo pikeun indoor sareng outdoor

· 5 pasang Sénsor Infrabeureum kaamanan tinggi

· 3-5 dinten pangiriman gancang · Kustomisasi ditarima

· Tiasa nyugemakeun kalawan 80% sarat customer urang

3483 (6)

Dimensi produk

3483 (3)

Kasus Proyék

Swing Turnstile dipasang di Pintu Masuk Komunitas di Cina

3483 (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami