20201102173732

Produk

Servo Brushless Direct Drive Automated Boarding Gates Integrated with Airport Access Control Systems

fungsi:Ganda fungsi anti ciwit, Zero timer dipariksa, reset otomatis, Anti tailgating

Fitur:Servo Brushless Direct Drive Boarding Gate Gerbang ayun pikeun pamariksaan tikét, sababaraha verifikasi + beungkeutan panto AB

OEM & ODM:Ngarojong

 


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. M3686
Ukuran 2700 x 200 x 1300 mm
Bahan Utama 2.0mm roller baja tiis kalawan palapis bubuk AS + 10mm acrylic transparan
Lebar Pass 600 mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Kakuatan AC100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
Turnstile Girang Board Servo Brushless langsung Girang ayun Gate dewan PCB
Motor 100W Servo Brushless motor
Sénsor Infrabeureum 17 pasang
Kakuatan Parabot 90W
Waktu Tanggapan 0.2S
Suhu Lingkungan -25 ℃ ~ 70 ℃
Aplikasi Bandara, Adat istiadat, saluran pamariksaan Border, komunitas High-end sareng sajabana
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 2810x310x1500mm, 220kg

Katerangan produk

3686 (3)

bubuka ringkes

Gerbang boading ieu mangrupikeun alat manajemén saluran anu cerdas anu dikembangkeun, ditaliti sareng diproduksi ku perusahaan urang.Merenah tur cocog pikeun inspeksi wates, panto ayun listrik téh gancang, stabil sarta noise-gratis, sarta éféktif nyadar lawang jeung kaluar kontrol kaamanan.Alat sacara efektif ngagabungkeun transmisi mékanis canggih, kontrol motor servo anu tepat, deteksi infra red, layar tampilan LCD 7 inci sareng alat pangenal wajah, panyeken kode QR gancang sareng akurat sareng téknologi maca sareng nyerat sanés janten hiji, sareng ngonpigurasikeun téknologi maca sareng nyerat anu béda.Alat-alatna tiasa ngalengkepan kadali calakan sareng manajemén petikan.

Penampilan sakabeh produk adopts tiis plat baking prosés varnish, CNC bending molding, penampilan geulis, karat-bukti jeung awét, sarta sistem adopts standar panganteur éléktronik gancang-colokan, nu bisa kalayan gampang ngahijikeun rupa Konci QR, kartu barkod, sarta ID. kartu.Alat-alat maca sareng nyerat diintegrasikeun dina alat ieu, ku kituna nyayogikeun cara anu teratur sareng beradab pikeun asup sareng kaluar tanaga, sareng nyegah tanaga ilegal asup sareng kaluar.Dina kaayaan darurat, gerbang muka otomatis pikeun ngatur évakuasi tanaga.Salaku tambahan, alat-alatna dilengkepan saklar eureun darurat, anu gancang tiasa motong catu daya utama gerbang dina kaayaan darurat pikeun mastikeun kasalametan pribadi.

Fitur Utama

· Durability: plat tiis + 304 # stainless steel, anti karat, résistansi suhu luhur, warna caang

· Penampilan: Ngadopsi singket, desain téhnologi futuristik

· Stabilitas: Didorong ku motor drive langsung servo, gancang, stabil sareng akurat

· Patalina: Multiple verifikasi + AB door linkage

·Kaamanan High: 17 pasang alat deteksi kaamanan, equidistant jeung perenah lumrah

· Kaamanan High: labuh jarak ≤100mm

· Scalable: Ngarojong komunikasi RS485

3686 (6)

Servo Brushless Direct Girang Gates Pasantrén otomatis kalawan sababaraha verifikasi + AB door linkage System Control

Servo Brushless langsung Girang Speed ​​Gate Mesin Core / Servo Brushless Main Board

R3DM

Sistim kontrol Servo

Pinuh ditutup algoritma loop / kontrol tepat / eureun, ngamimitian

3686 (1)

Motor tanpa sikat:

Efisiensi anu luhur, motor sorangan henteu gaduh leungitna éksitasi sareng leungitna sikat karbon

Énergi listrik jadi énergi mékanis

Leuwih ti 96%, ngajalankeun sora ngeunaan 50db, hirup komprehensif

Kahirupan téh leuwih ti dua kali brushed

3686 (3)

Lampu robah warna RGB nungtun jalan, Infrabeureum anti ciwit / ayeuna anti ciwit, fungsi anti shock, reset otomatis, mode memori, 13 modus lalulintas, alarem karungu, bubuka kontak garing / RS485, rojongan aksés sinyal seuneu, ngembangkeun sekundér. , tampilan Cina jeung Inggris / leuwih ti 80 ménu subdivision

3686 (4)

Fungsi anti shock:

Posisi PID + speed loop + kontrol ayeuna ditutup-loop tabrakan sistem-lamun intrusion ilegal, motor nyadar gaya sabalikna Clutch kontrol konci pikeun nyegah pedestrian ti illegally megatkeun rem

3686 (4)

Hiji chip pikeun dua kagunaan

Logika kontrol énggal, sadar beungkeut panto AB

Algoritma logika infra red gerbang AB

17 pasang alat deteksi photoelectric, equidistant jeung perenah lumrah

Aman pikeun mawa koper / koper

Deteksi labuh jarak ≤100mm

Rojongan ngalaporkeun data RS485

Gerbang ayun papan PCB

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Ganda fungsi anti ciwit

3. Modeu mémori

4. Sababaraha modus lalulintas

5. Sora jeung lampu alarm

6. kontak garing / bubuka RS485

7. Rojongan aksés sinyal seuneu

8. tampilan LCD

9. Rojongan ngembangkeun sekundér

10. Langkung ti 80 ménu subdivision dina papan kontrol, langkung intim sareng langkung ramah-pamaké pikeun nyumponan kabutuhan anjeun

30812 (7)

Katerangan produk

Fitur Fungsi

①Kalayan mariksa diri lepat sareng fungsi ajakan alarem, éta cocog pikeun pangguna pikeun ngajaga sareng dianggo.

②Rupa-rupa modeu pass sapertos swiping kartu sareng muka panto tiasa disetél.

③Fungsi anti tabrakan, Gerbang bakal dikonci otomatis nalika sinyal lawang Gerbang teu narima.

④Illegal break-in jeung tailgating, éta bakal alarm jeung sora jeung lampu.

⑤Fungsi anti ciwit Infrabeureum, fungsi anti ciwit fisik (lamun panto ditutup, éta bakal rebound sarta muka);

⑥It boga fungsi lembur reset otomatis.Saatos muka gerbang, upami teu lulus dina waktos anu ditangtukeun, gerbang ayun otomatis ditutup, sareng waktos pas tiasa disaluyukeun (waktos standar nyaéta 5S).

⑦Seragam port éksternal baku, nu bisa disambungkeun jeung rupa-rupa parabot kontrol aksés, sarta bisa ngawujudkeun kadali jauh jeung manajemén ngaliwatan komputer manajemén.

⑧Nalika kakuatan pareum, éta bakal otomatis muka konci, gerbang bakal otomatis muka.When kakuatan dihurungkeun deui, gerbang bakal otomatis ngareset jeung nutup.

Dimensi produk

3686 (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami