20201102173732

Profil Perusahaan

Turboo Universe Technology Co., Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi, anu khusus dina R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa produk otomatisasi gerbang di Cina.Kami parantos aub dina otomatisasi gerbang saprak 2006.

Pangaweruh sareng kaahlian spesialis dibawa ka TURBOO ku unggal anggota tim, anu ngamungkinkeun TURBOO ngahasilkeun sareng nawiskeun rupa-rupa otomatisasi gerbang anu saé tina tripod turnstile, flap barrier gate, swing barrier gate, full height turnstile, blocker sadaya jinis gerbang otomatis. jsb solusi kaamanan éléktronik.

Pasar Utama Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Kulon, Éropa Wétan, Asia Wétan, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika, Oséania, Usaha Di sakuliah dunya
Tipe Produsén
Merk Turboo Semesta
Jumlah Karyawan 200~300
Penjualan taunan 10000000-11000000Taun
Diadegkeun 2006
Ékspor pc 80% - 90%

Turnstiles sareng gerbang kami dirancang pikeun ningkatkeun kaamanan sareng ngaoptimalkeun tenaga kerja di titik lawang anjeun.Sistem ieu bakal nyayogikeun anjeun kontrol anu efisien sareng elegan pikeun aksés individu ka tempat anjeun.Aranjeunna lugas pikeun masang, gampang kahartos sareng sederhana pikeun ngajaga.Produk "TURBOO" seueur dianggo dina sagala jinis tempat di pabrik kahirupan anjeun sareng widang anu sanés.

Pangsa pasar utama kami disumbangkeun ku luar negeri dimana ayana di Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa, Amerika jsb. Anu mésér asalna ti langkung ti 100 nagara sapertos Korea, Singapura, Malaysia, Indonesia, Filipina, Thailand, Vietnam, India, Selandia Baru , Pakistan, Arab Saudi, UAE, Romania, Mexico, Kanada, AS, Brazil, Mesir, Malta, Australia, Italia, Kosta Rika, Nigeria, Inggris, Kenya, Bulgaria, Iran, Irak, Libanon, Hungaria, Uruguay, Argentina, jsb Sumawona, urang ngurus pangsa pasar pohara alus di domestik teuing.Kalayan produk anu stabil sareng kualitas luhur ogé jasa anu pas sareng saé, TURBOO parantos ngagaduhan reputasi anu saé dina industri sareng amanah diantara para klien sareng mitra.

IMG_9150

misi:Pikeun Dunya Aman.

Visi:Nyetél hiji patokan industri jeung jadi hiji merk ngarah global gerbang turnstile kontrol aksés calakan.

Nilai:Palanggan kahiji, Kualitas-berorientasi, Gawé babarengan, Hormat pikeun individu.

Filosofi bisnis:Perusahaan tanpa inovasi mangrupikeun perusahaan tanpa jiwa, perusahaan tanpa téknologi inti mangrupikeun perusahaan tanpa tulang tonggong, perusahaan tanpa produk kualitas teu aya masa depan.

Konsep bakat:Identipikasi jeung budaya, boga rasa tanggung jawab jeung boga kapamimpinan.

Konsep manajemén:Ketat cinta, looseness cilaka.Ieu gampang balik goréng lamun tanpa manajemen jeung perhatian.

Konsep jasa:Terus ngaleuwihan ekspektasi customer, hayu konsumén jadi duta komunikasi urang.

Konsep kualitas:Produk sarua karakter, kualitas hirup, kualitas martabat.

Budaya perusahaan:Satuan pikiran, kesatuan tujuan, kesatuan tindakan.

Budaya militér:Laksanakeun Ayeuna!Teu aya alesan.

Budaya sakola:Kamampuh diajar nyaéta produktivitas.

Budaya kulawarga:Syukur, Dedikasi, Tanggung Jawab, Peduli.

IMG_9151