20201102173732

Wangunan kantor

Sakumaha urang terang, ampir unggal gedong kantor kedah masang gerbang turnstile di kota modern.Gerbang turnstile kontrol aksés henteu ngan ukur pikeun ngatur sémah di lawang sareng kaluar sacara pas sareng efektif, tapi ogé maénkeun peran pikeun ningkatkeun tingkat luhur sareng busana.Sacara umum, aya dua jenis pedestrian ngaliwatan hiji gedong kantor, hiji pagawe internal, sarta séjén nyaéta datang asing.Karyawan internal biasana ngagunakeun kartu KTP anu otorisasi atanapi alat pangenal wajah, tapi sémah anu teu biasa kedah ngusap kartu KTP pikeun pendaptaran.Biasana, para nasabah bakal milih gerbang ayun high-end (speed gates) atanapi high-end flap barrier gates sareng alat sistem pengunjung.Saatos nganjang anu teu biasa ngusap kartu KTP, alat sistem sémah bakal nyitak kartu sémah samentawis sareng barkod sacara otomatis, teras anjeunna tiasa nyandak kartu sémah samentawis ieu sareng lebet ka gedong ngalangkungan gerbang turnstile.Kalayan munculna jaman téknologi AI calakan, beuki seueur gedong perkantoran anu luhur parantos mimiti ngagunakeun pangenal wajah pikeun ngagentos IC/KTP.