20201102173732

Kontrol kualitas / sertipikat

Sertipikat

ISO9001

Sertifikasi CE

Sertifikasi CE

sertifikasi ROHS

sertifikasi FCC

sertifikasi EMC

Propil QC

TURBOO Universe Technology Co. LTD mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi, anu khusus dina gerbang turnstile saprak 2006. Ieu mangrupikeun produsén TOP 3 tina gerbang turnstile halangan otomatis di Cina.
Simkuring boga pabrik urang sorangan 20000 méter pasagi di kota Shenzhen, ampir 500 méter pasagi laboratorium, 400 méter pasagi showroom.Kami ngagaduhan langkung ti 250 karyawan, kalebet 50+ staf di departemen R&D.Aya langkung 150+ patén-patén ngeunaan téknis & desain.Ieu ensures Turboo nyadiakeun kualitas luhur turnstile panghalang Gerbang jeung alus ngajaga jasa.

Turboo gaduh kadali kualitas anu ketat dina bahan baku, asesoris sareng produk rengse.Unggal gerbang bakal diuji sepuh sateuacan pengiriman.Urang biasana nyimpen poto inspeksi jeung nguji video pikeun rujukan customer.