20201102173732

Tim / Service

Palayanan

Kalayan promosi kontinyu sareng ningkatkeun "The Beubeur sareng Jalan" sareng ngajantenkeun merek Cina janten kartu nami anu saé, dina waktos anu sami, di pasar domestik, kalayan gancangna kinerja ganda Turboo unggal taun, beuki seueur jalma anu mikaresep. parobahan sarta dampak dibawa ku "manufaktur calakan", meunangkeun pujian konsumén global!

Naek angin jeung ombak sakapeung bakal balayar laut.Leuwih sapuluh taun, Turboo geus salawasna taat kana nilai "customer first, quality first, teamwork, respect for the individual", kalayan aksi pikeun nyaksian kakuatan sarta mujijat Cina "manufaktur calakan".Dinten ieu, urang nangtung dina titik awal anyar, pikeun ngamimitian lalampahan anyar, pikeun sabenerna ngahontal: nyetél gambar industri, pikeun jadi brand ngarah tina globe smart gating!

Tim Kami

Kamulyaan nyaksian kerja keras Turboo, kasuksésan mere ilham urang pikeun maju.Kakuatan merek anu kuat sareng layanan palanggan anu sampurna saatos penjualan ngajantenkeun ékspor Turboo ka langkung ti 100 nagara sareng daérah luar negeri, nyayogikeun solusi kontrol aksés anu cerdas pikeun konsumén anu béda-béda di dunya.