20201102173732

FAQ

FAQjuan
1. Bungkusan

Q: Naon pakét anjeun?

Urang Sunda: Urang biasana make kotak karton pikeun pasar domestik jeung ngagunakeun pakét hal kai pikeun pasar luar negeri.

2. Pangiriman

Q: Naon cara pengiriman barang anjeun sareng sabaraha lami waktosna?

Urang Sunda: Biasana urang ngadukung transportasi jalan sareng karéta api, angkutan laut sareng udara.Waktu pengiriman pasti gumantung kana cara pengiriman barang sareng jarak & perjalanan.

3. Waktos kalungguhan

Q: Naon waktos kalungguhan?

Urang Sunda: Waktu kalungguhan gumantung kana kuantitas urutan jeung darajat kasusah, produk baku 5-10 poé gawé, produk ngaropéa 15-20 poé gawé.Produk standar langkung ti 200pcs sareng produk khusus khusus peryogi 1-2 bulan.

4. Garansi

Q: Naon jaminan?

R: Perda garansi sareng peraturan jasa garansi sapertos kieu:

1. Sataun jasa garansi gratis.

2. Suku cadang waktos hirup kalawan harga ongkos.

3. Rojongan teknis pikeun pangropéa ku telepon, email, on-line jsb sakabeh kahirupan.

4. Waktu ngajamin sah ti tanggal pangiriman, jasa jaminan dibasajankeun produk sorangan masalah kualitas, jasa ngan pikeun produk sorangan, jaminan pikeun produk waragad lianna disababkeun ku pamaké sorangan.

5. Sarat pembayaran

Q: Kumaha istilah pembayaran anjeun?

Urang ngarojong T / T, model baku 30% deposit na 70% pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman, produk ngaropéa 50% deposit na 50% pembayaran kasaimbangan saméméh kiriman.istilah pamayaran séjén kudu mastikeun.

6. Sertipikat

Q: Dupi anjeun ngagaduhan sertipikat?

Urang Sunda: Urang geus lulus CE, ISO9001, RoHS na FCC.

faq (6) faq (7)

7. Wewengkon konsumén utama

Q: Naon wewengkon konsumén utama anjeun?

R: Pangsa pasar utama kami disumbangkeun ku luar negeri dimana ayana di Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa, Amérika jsb. Anu mésér asalna ti langkung ti 100 nagara sapertos Korea, Singapura, Malaysia, Indonesia, Filipina, Thailand, Vietnam, India, Selandia Anyar, Pakistan, Arab Saudi, UAE, Romania, Mexico, Kanada, AS, Brazil, Mesir, Malta, Australia, Italia, Kosta Rika, Nigeria, Inggris, Kenya, Bulgaria, Iran, Irak, Libanon, Hungaria, Uruguay, Argéntina , jsb Leuwih ti éta, urang ngurus pangsa pasar pohara alus di domestik teuing.

8. Jenis konsumén utama

Q: Naon jenis konsumén utama anjeun?

Urang Sunda: Palanggan kami utamana asalna ti widang kaamanan umum, kayaning Turnstile Distributor, Access Control System Integrator, Parkir System, CCTV, Automatic Door, The Real Estate jeung Importir.

faq (1)

9. Prosés Manufaktur

Q: Naon prosés manufaktur utama anjeun?

Urang Sunda: Urang boga 9 prosés manufaktur utama: Laser motong, CNC Grooving, CNC Bending, Manual las, Solder Spot grinding, Perumahan Splicing, Majelis Mesin, Debugging & Tés, bungkusan & Pengiriman barang.

faq (8) faq (10) faq (9)

10. Laboratorium & Ruang Uji

Q: Kumaha ngadalikeun kualitas produk anjeun?

Urang Sunda: Urang boga kadali kualitas ketat dina bahan baku, asesoris jeung produk rengse.Unggal produk bakal diuji sepuh sateuacan pengiriman.Urang biasana nyimpen poto inspeksi jeung nguji video pikeun rujukan customer.

Sumawona, kami ngagaduhan laboratorium lapangan turnstile profésional & ruangan uji, hayu urang nunjukkeun anjeun salaku ieu sareng wilujeng sumping nganjang ka kami.

faq (2)

11. Pameran

Q: Dupi anjeun kantos hadir dina sagala paméran?

Urang Sunda: Sumuhun urang biasana hadir paméran CPSE di Shenzhen / Beijing unggal taun sarta kami geus nyokot bagian dina paméran widang kaamanan séjén di mancanagara.

12. Eupan balik

Q: Kumaha kualitas produk anjeun?

Urang Sunda: Kalolobaan klien masihan reputasi alus keur urang sanggeus gawé babarengan, didieu urang dikumpulkeun sababaraha bagian tina feedbacks konsumén 'pikeun anjeun rujukan.

faq (3) faq (4) faq (5)

Rék gawé bareng jeung urang?