20201102173732

Produk

Populér Self-boarding gate Automated Boarding Gate sareng kontrol boarding pass pikeun Stasion Karéta Api

fungsi:Ganda fungsi anti ciwit, Zero timer dipariksa, reset otomatis, Anti tailgating

Fitur:Gerbang pasantrén stasiun karéta tanpa sikat Servo sareng sababaraha verifikasi

OEM & ODM:Ngarojong


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. M3688
Ukuran 1700 x 200 x 1000 mm
Bahan Utama 2.0mm roller baja tiis kalawan palapis bubuk AS + 10mm panels panghalang acrylic transparan
Lebar Pass 600 mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Kakuatan AC100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
Inti Mesin Speed ​​Gate Turnstile Mesin Core
Turnstile Girang Board Servo Brushless ayun Gate dewan PCB
Motor 40:1 100W Servo Brushless motor
Sénsor Infrabeureum 14 pasang
Sasayogian tanaga 24V 240W
Suhu Lingkungan -20 ℃ ~ 60 ℃
Aplikasi Bandara, Adat istiadat, saluran inspeksi Border, stasiun karéta speed High jeung sajabana
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 1810x310x1240mm, 100kg

Katerangan produk

bubuka ringkes

M368.7850113

Gerbang laju stasion karéta api otomatis pinuh mangrupikeun alat kontrol aksés laju dua arah anu dirancang pikeun tempat-tempat anu ngagaduhan syarat kaamanan kelas luhur.Gampang ngahijikeun sareng kontrol aksés IC, kontrol aksés ID, pamaca kode, sidik, pangenal raray sareng alat idéntifikasi anu sanés.Ieu sadar manajemén calakan tur efisien tina petikan.

Gerbang laju anu elegan kalayan palapis bubuk bodas sareng biru sareng lampu warni RGB khusus khusus, utamina dianggo pikeun bandara, adat, saluran pamariksaan wates, stasiun karéta api gancang sareng sajabana.

· Durability: plat tiis + 304 # stainless steel, anti karat, résistansi suhu luhur, warna caang

· Penampilan: Ngadopsi singket, desain téhnologi ngaropéa futuristik

· Stabilitas: Didorong ku motor servo brushless, gancang, stabil sareng akurat

·Kaamanan High: 14 pasang alat deteksi kaamanan, equidistant jeung perenah lumrah

·Kaamanan High: labuh jarak ≤200mm · Scalable: Rojongan komunikasi RS485

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel.

· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés.

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi rékaman maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna.

· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat.

· Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red.

· Téknologi kontrol anti-tailgating.

· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarem nyimpang, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating.

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan.

· Gerbang speed bakal muka otomatis lamun kakuatan gagal.

M368.7850114

Servo Brushless Speed ​​Gate populér pikeun Stasion Kareta api

Servo Brushless Speed ​​Gate Mesin Core / Servo Brushless Main Board

J{NIF[RBTH

Katerangan produk

Husus ngaropéa Speed ​​Gerbang Mesin Core

· Langkung fleksibel, tiasa cocog sareng motor anu béda

· Tiasa slove masalah spasi leutik kawates

· Prosés Anodizing, gampang pikeun ngaluyukeun warna caang geulis, anti korosi, maké-tahan

· Koreksi otomatis 304 lambar stainless steel, santunan éféktif simpangan axial

· Bagian anu gerak utama nganggo prinsip tetep "ganda".

· Paménta tinggi / kualitas luhur / stabilitas High

3082 (4)

Kualitas luhur servo brushless motor

· Inohong brand Doméstik DC servo brushless motor

· Kalayan clutch DIA 80mm, ngadukung fungsi anti-dampak

· Ngarojong panganteur sinyal seuneu

3082 (5)

Sistim kontrol Servo

Pinuh ditutup algoritma loop / kontrol tepat / eureun, ngamimitian

3686 (1)

Motor tanpa sikat:

Efisiensi anu luhur, motor sorangan henteu gaduh leungitna éksitasi sareng leungitna sikat karbon

Énergi listrik jadi énergi mékanis

Leuwih ti 96%, ngajalankeun sora ngeunaan 50db, hirup komprehensif

Kahirupan téh leuwih ti dua kali brushed

3686 (3)

Lampu robah warna RGB nungtun jalan, Infrabeureum anti ciwit / ayeuna anti ciwit, fungsi anti shock, reset otomatis, mode memori, 13 modus lalulintas, alarem karungu, bubuka kontak garing / RS485, rojongan aksés sinyal seuneu, ngembangkeun sekundér. , tampilan Cina jeung Inggris / leuwih ti 80 ménu subdivision

3686 (4)

Fungsi anti shock:

Posisi PID + speed loop + kontrol ayeuna ditutup-loop tabrakan sistem-lamun intrusion ilegal, motor nyadar gaya sabalikna Clutch kontrol konci pikeun nyegah pedestrian ti illegally megatkeun rem

Servo brushless Speed ​​​​gerbang drive dewan

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Ganda fungsi anti ciwit

3. Modeu mémori

4. Rojongan 13 modus lalulintas

5. Sora jeung lampu alarm

6. kontak garing / bubuka RS485

7. Rojongan aksés sinyal seuneu

8. tampilan LCD 9. Rojongan ngembangkeun sekundér

10. Kalawan casing waterproof, ogé bisa ngajaga dewan PCB ogé

3687 (2)

Dimensi produk

3688

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami