20201102173732

Komplek Transit

Transit rel ngawengku karéta api tradisional, sistem subway, sistem rail light, sistem monorel, tram, sistem maglev, sistem rail dipandu otomatis jeung sistem urban express rail.Kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman dina industri turnstile, Turboo Semesta ogé geus nyieun sababaraha prestasi dina widang transit rail.Perusahaan kami parantos masang kasus klasik di handap ieu sareng kéngingkeun pujian unanimous ti para nasabah.Sapertos Bandara India New Delhi, stasion beus panggedéna di Malaysia - stasiun beus TBS, stasiun beus panggedéna di Filipina, Stasion Beus Shenzhen Futian, Pelabuhan Futian Huanggang, Pelabuhan Zhuhai Gongbei, Bandara Ningxia Yinchuan Hedong, Bandara Guyuan Liupanshan, Bandara Jiangxi Changbei, Fuzhou Bandara Adat istiadat, Jiangxi Ganzhou Airport, Changsha-speed High Station Railway, jsb.