20201102173732

Scenic Spot & Komunitas

Nepi ka 2021, aya 147 tempat wisata tingkat 5A di Cina.Aya leuwih ti 460 tipe séjén spot endah, kayaning candi, gereja, taman hiburan sarta pamandangan ticketing lianna.Turboo Universe geus ngagabungkeun pangalaman jero pangalaman dina Gerbang otomatis & manufaktur turnstile jeung pangalaman dina cooperating jeung konsumén di industri patali pikeun ngalakukeun proyék, sarta geus diringkeskeun loba fitur produk dipaké dina spot endah jeung industri real estate.Sapertos daya tahan, fungsi anu beunghar, sareng integrasi kana adegan nyata.

Pikeun industri real estate, lolobana turnstiles raket patalina jeung sipat pakait.Kusabab pajeulitna jinis jalma di komunitas sareng apartemen, mimitian ti murangkalih umur sababaraha taun dugi ka sepuh umur 60an sareng 70an, pilihan turnstiles kedah diperhatoskeun.Utamana anti ciwit, anti tailing, anti tabrakan, sarta fungsi waterproofing outdoor, Gerbang ayun na turnstiles mangrupakeun jenis prioritas bisa dianggap.Pangurus harta sareng kaayaan sareng anggaran ogé bakal nganggap ngagunakeun gerbang penghalang flap kalayan laju pas anu langkung gancang ( Pamakéan luar kedah nambihan kanopi).