20201102173732

Solusi

Ngaropéa Flap panghalang Gate

Ngaropea Flap Barrier Gate sareng panel panghalang

Ngaropea Flap Barrier Gate sareng jangjang ganda

Gerbang penghalang Flap ngaropéa sareng flaps kulit lemes beureum

Disesuaikeun Speed ​​gate Flap Barrier gate terpadu sareng alat pangenal raray

Retractable Flap Barrier Gate ngagabungkeun jeung standar Gerbang turnstile pedestrian

Gerbang penghalang Flap anu tiasa ditarik sareng flaps kulit lemes beureum


waktos pos: Feb-28-2022