20201102173732

Produk

Hideung Gray Warna Ékonomi Self Service Boarding Gate AB Door kalawan System Control Independen

fungsi:Ganda fungsi anti ciwit, Zero timer dipariksa, reset otomatis, Anti tailgating

Fitur:kaamanan tinggi ékonomi timer jasa kosan Gerbang pikeun dipariksa-di, nu bisa ngadeteksi rupa-rupa kaayaan lalulintas akurat

OEM & ODM:Ngarojong


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. M3080
Ukuran 2400x185x960mm
Bahan Utama 1.5mm tiis roller Steel jeung bubuk palapis AS + 1.5mm diimpor SUS304
Lebar Pass 600 mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Kakuatan AC100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
Turnstile Girang Board Brushless Swing gate dewan PCB
Motor 30K 40W Brushless DC motor
Sénsor Infrabeureum 17 pasang
Kakuatan Parabot 90W
Waktu Tanggapan 0.2S
Lingkungan Gawé Jero rohangan jeung luar
Aplikasi Bandara, palabuhan Laut, saluran pamariksaan Border, komunitas High-end sareng sajabana
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 2510x370x1200mm, 170kg

Katerangan produk

AB门V12.6

bubuka ringkes

Gerbang ayun anti tabrakan panto AB mangrupikeun alat manajemén saluran anu cerdas dikembangkeun, ditaliti sareng diproduksi ku perusahaan urang.Sistim nu boga panto ayun listrik kalawan fungsi anti tabrakan, nu éféktif nyadar lawang jeung kaluar kontrol kaamanan.Gerakan ngadopsi sabuk Jerman sareng nganggo kalenturan tegangan dina katrol janten alat mékanis anu ngirimkeun kakuatan.Cai mibanda transmisi stabil, buffers na absorbs Geter, sarta éféktif digabungkeun jeung kontrol circuit board otomatis, épék cahaya LED sarta sagala rupa téhnologi bacaan jeung nulis.Terpadu, ngaliwatan konfigurasi alat baca-tulis béda, kontrol calakan sarta manajemén petikan bisa réngsé.

Bentuk sakabeh produk adopts motong laser stainless steel sarta CNC bending ngabentuk.Panutup luhur dijieunna tina marmer, nu geulis tur elegan, karat-bukti jeung awét.Sistim nu adopts standar gancang plug-in interfaces éléktronik ka luar, nu bisa kalayan gampang ngahijikeun kartu magnét, kartu barkod, jeung kartu ID, kartu IC jeung alat maca jeung nulis séjén anu terpadu dina alat, ku kituna nyadiakeun hiji mantri jeung beradab. cara pikeun jalma asup jeung kaluar, sarta pikeun nyegah jalma ilegal asup jeung kaluar.Dina waktos anu sami, pikeun nyumponan sarat saluran seuneu, antarmuka tombol seuneu khusus dipasang dina sistem ieu.Janten dina kaayaan darurat, gerbang bakal muka otomatis pikeun ngatur évakuasi personel.

Fitur Utama

· Durability: plat tiis + 304 # stainless steel, anti karat, résistansi suhu luhur, warna caang

· Penampilan: Hideung jeung pérak cocog, ngabagi lampu jeung poék, duanana kualitas luhur tur stabil, duanana dina hiji

· Stabilitas: Didorong ku DC brushless motor, kinerja stabil sarta harga kalapa

·N+1: Ngadopsi metode verifikasi N+1 (verifikasi sababaraha + kontrol mandiri AB)

·Kaamanan High: 17 pasang alat deteksi kaamanan, equidistant jeung perenah lumrah

· Scalable: Ngarojong komunikasi RS485

AB门V12.5

Sampurna kosan Gerbang AB Door kalawan System Control Independent

DC brushless motor / DC brushless dewan utama

88O70IRGMHCK

Gerbang ayun papan PCB

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Ganda fungsi anti ciwit

3. Modeu mémori

4. Sababaraha modus lalulintas

5. Sora jeung lampu alarm

6. kontak garing / bubuka RS485

7. Rojongan aksés sinyal seuneu

8. tampilan LCD

9. Rojongan ngembangkeun sekundér

10. Langkung ti 80 ménu subdivision dina papan kontrol, langkung intim sareng langkung ramah-pamaké pikeun nyumponan kabutuhan anjeun

30812 (7)

Katerangan produk

· Molding: Die-tuang aluminium hiji-sapotong molding, perlakuan semprot permukaan husus

· High Cekap: High precision 1: 3.5 spiral bevel gear transmisi ngegel

· Desain disumputkeun: The wates fisik adopts design disumputkeun, nu geulis, merenah tur awét

· Skalabilitas: Pamasangan clutch anu tiasa dilegakeun

· Umur panjang: Uji lalu lintas bébas halangan, diukur 10 juta kali

 

mailto (4)
mailto (1)

· Mould dijieun DC Brushless Swing gate turnstile Mesin Inti, nu leuwih stabil, kahijian kualitas

· Gerbang ayun DC brushless turnstile drive dewan

· perumahan tipe las pinuh, nu leuwih populér

· 120mm perumahan elegent langsing

· 6 pasang Sénsor Infrabeureum kaamanan tinggi

· Kalawan 34 titik sensor infra red, nu bisa ngadeteksi rupa-rupa kaayaan lalulintas akurat

· Kaamanan High & Kustomisasi kaamanan High ditarima

DC Sistim kontrol brushless

3080 (4)

Motor tanpa sikat:

Efisiensi anu luhur, motor sorangan henteu gaduh leungitna éksitasi sareng leungitna sikat karbon

Énergi listrik jadi énergi mékanis

Leuwih ti 96%, ngajalankeun sora ngeunaan 50db, hirup komprehensif

Kahirupan téh leuwih ti dua kali brushed

3080 (5)

Algoritma loop katutup pinuh, kontrol tepat, eureun, ngamimitian

3686 (4)

Fungsi anti shock:

Posisi PID + speed loop + kontrol ayeuna ditutup-loop tabrakan sistem-lamun intrusion ilegal, motor nyadar gaya sabalikna Clutch kontrol konci pikeun nyegah pedestrian ti illegally megatkeun rem

AB门V12.2

Sababaraha pasang deteksi kaamanan sensor infra red

17 pasang alat deteksi photoelectric, equidistant jeung perenah lumrah

Katerangan produk

Fitur Fungsi

1. Sistim ngabogaan fungsi anti tabrakan.Lamun objék asing pencét Gerbang dina kaayaan diidinan, sarta sudut gerak Gerbang ngahontal nilai diatur dina menu nu (sapertos 2 °), controller bakal ngaktipkeun mékanisme marake pikeun nyegah Gerbang ti gerak tur mimitian Audible alarem.Nalika gaya éksternal naek salajengna, controller marake bakal ngajaga gerbang ti keur pegat.Saatos gaya éksternal dipiceun, gerbang bakal otomatis ngareset sareng sistem bakal normal.

2. Kalawan fungsi ajakan alarem sesar.

3. Komunikasi RS485 dipaké salaku dadasar antara dual drive, sarta real-time silih informasi jeung data anu disilihtukeurkeun antara silih.Éta mangrupikeun beus lapangan anu berkinerja tinggi sareng réliabilitas luhur.Rojongan na pikeun kontrol disebarkeun atawa kontrol real-time nyadiakeun jaminan mujarab pikeun komunikasi antara drive na ensures sinkronisasi jeung kaayaan kaayaan operasi Gerbang.

4. Modeu drive motor servo nyaéta kontrol loop katutup pinuh, ngagunakeun encoder stabilitas tinggi salaku Unit input loop posisi, sarta kalawan algoritma diferensial integral sabanding punjul pikeun mastikeun positioning akurat Gerbang salila operasi, respon gancang, operasi stabil, sarta henteu. Jitter reureuh Fenomena, nalika motor dijalankeun, euweuh whistling kasar, operasi lemes jeung unobstructed, torsi ditangtoskeun, sarta hirup layanan panjang.

5. Sababaraha fungsi panyalindungan anti ciwit.Nalika gerbang ayun tina gerbang diblokir sareng arus operasi anu saleresna langkung ageung tibatan arus panyalindungan anti ciwit, fungsi panyalindungan anti ciwit fisik bakal dipicu.Gandeng ku fungsi panyalindungan anti ciwit infra red, sababaraha fungsi panyalindungan greatly ngurangan lumangsungna tatu teu kahaja.

6. Kalawan fungsi reset otomatis, sanggeus pedestrian nu maca kartu valid, lamun pedestrian teu lulus dina jangka waktu nu ditangtukeun, sistem otomatis bakal ngabolaykeun idin pedestrian pikeun lulus waktos ieu.

7. Antarbeungeut listrik éksternal baku ngahiji bisa disambungkeun kana rupa-rupa pamiarsa kartu, sarta kadali jauh jeung manajemén bisa direalisasikeun ngaliwatan komputer manajemén.8. Sakabeh sistem ngajalankeun mulus tur boga noise low.

Dimensi produk

3080 (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami