20201102173732

Sajarah

Gambar

2006 - 2010

Ti 2006 dugi ka 2010, Turboo mangrupikeun perusahaan dagang pikeun sadaya produk kaamanan.Salila periode ieu, kami ngagaduhan seueur pesenan turnstile sareng kami nempatkeun pesenan ka pabrik sasuai.Tapi urang kaleungitan seueur palanggan sabab pabrik henteu tiasa ngontrol kualitas.Nepi ka tungtun taun 2010, urang ngamimitian pabrik urang sorangan pikeun ngadalikeun kualitas.

Pilem

2011

Dina Oktober 2011, pabrik Anyar diadegkeun kalawan 10 staffs wungkul, nu geus kalibet dina produk turnstile.Urang ilubiung dina parantosan pangiriman urutan proyék 460 hijian turnstiles pikeun 48 bioskop SM di Filipina, hartina urang sacara resmi miboga kamampuh pikeun ngahasilkeun sarta nganteurkeun dina jumlah badag.

Gambar

2014

Dina Juli 2014, Turboo dipiboga hiji pabrik gedé di kota Dongguan nu ampir 4000㎡ pikeun produksi produk baku kalawan 70 staffs babarengan.Anu ngahususkeun dina R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa produk turnstile di China teras urang mimitian ngembangkeun kerjasama bisnis sareng perusahaan ageung sapertos Wanke, Wanda, ASSA ABLOY, Toshi sareng saterasna.

lokasi

2014

Dina Oktober 2014, jeung terus tumuwuh tina departemén jualan, urang dipindahkeun ka wangunan kantor anyar, sarta mimiti ngawangun hiji pabrik badag pikeun nyadiakeun produk ngaropéa, kalawan R&D departemén babarengan.

lokasi

2015

Dina 2015, Turboo cooperated kalawan Vanke pikeun tackle proyék "Hideung Cat No. 1", éta jadi pausahaan munggaran di Cina boga R & D jeung kamampuhan manufaktur panto AB pinter pikeun komunitas.Éta ogé muka pasar domestik sareng asup kana tahap pangwangunan anu gancang.

Gambar

2016

Dina Nopémber 2016, urang boga hiji pabrik 10.000㎡ lokasina di kota Shenzhen, kalawan ampir 300㎡ laboratorium.Aya 50+ staffs di tim R&D, leuwih ti 150+ patén-patén téknis & desain.Urang diwanohkeun Industri 4.0 konsép manufaktur calakan pikeun kahiji kalina, fokus dina ngawangun R&D jeung sistem produksi.Ieu ensures Turboo nyadiakeun produk kualitas luhur jeung alus ngajaga jasa.

Pilem

2018

Dina bulan Nopémber 2018, Turboo dipindahkeun ka pabrik gedé nu 10,000㎡ di kota Shenzhen jeung departemén administrasi digabungkeun, R&D jeung pabrik babarengan.

lokasi

2019

Dina Oktober 2019, Turboo ngahadiran Pameran Kaamanan Publik pangbadagna di Asia - CPSE sareng nandatanganan perjanjian kerjasama strategis sareng SAMSUNG sareng SYSCOM.

lokasi

2020

Taun 2020, dumasar kana tren pangembangan COVID-19, Turboo parantos ngembangkeun rupa-rupa produk pencegahan wabah sareng tetep ngahontal pertumbuhan anu positif dina pagelaran sareng kauntungan.Dina Juli, Turboo ngawangun pabrik sejen 10.000㎡ di kota Fuzhou pikeun minuhan kaperluan pasar domestik.

Pilem

2021

Dina taun 2021, Turboo ngagaduhan kahormatan anu saé pikeun ngalayanan Huawei sareng Gerbang kagancangan Turboo bakal katutupan sadayana komunitas Huawei dina ahir taun 2022.