20201102173732

Solusi

7 Alat Pangenal Beungeut inci sareng Detektor Suhu Non Kontak pikeun Hadir waktos

Barcode Reader Face Recognition Terminal Alat Biometric Time Hadir sareng Topeng

Pangenal raray Waktos Hadir Alat Ukur Suhu

Multi Basa Ai 8 Inci Layar Pangenal Raray Alat Ukur Suhu

Nangtung Kolom Tipe Pangenal Raray Alat Ukur Ngahijikeun Raray Identipikasi

Nangtung Kolom Tipe Pangenal Raray Alat Ukur Ngahijikeun Raray Identipikasi

Alat Pangenal Raray Tipe Dipasang Tembok sareng Deteksi Suhu Boby

Alat Pangenal Raray Tipe Dipasang Tembok sareng Deteksi Suhu Boby sareng Pamaca Kartu


waktos pos: Feb-28-2022