20201102173732

Stadion & Taman

Tempat olahraga mangrupikeun tempat profésional pikeun latihan olahraga, kompetisi olahraga sareng latihan fisik.Ieu mangrupikeun istilah umum pikeun sagala jinis tempat olahraga anu diwangun khusus pikeun nyumponan kabutuhan latihan olahraga, kompetisi olahraga sareng konsumsi olahraga masal.Tempat olahraga kalebet rupa-rupa stadion, gimnasium, kolam renang, héd atlétik, tempat kaulinan angin sareng hujan, lapangan olahraga, klub olahraga jero ruangan sanés, gim, kamar senam sareng tempat kabugaran sareng hiburan sederhana sanés.

Tempat-tempat anu ditutupan ku turnstiles kalebet henteu ngan ukur tempat olahraga anu disebatkeun di luhur, tapi ogé pusat kabugaran, bioskop, pusat konvénsi & paméran, jsb. Biasana pangguna bakal ngahijikeun sareng sistem pamariksaan E-tikét sareng perumahan turnstile anu diperyogikeun bakal lega ( 200mm-300mm).Kusabab jumlah panumpang anu ageung, laju jalanna kedah gancang sareng lebar jalanna ogé kedah lega, sareng jumlah MCBF kedah langkung ti 5 juta kali.

Adegan taman katutupan ku Gerbang turnstile utamana ngawengku tempat kaulinan, taman, kebon binatang, Kebon botanis, taman cai, jsb Kusabab skenario pamakéan anu sarupa, sarat pamaké téh sarupa jeung stadion sasuai.Produk séri Turboo Universe KTO bakal janten pilihan pangsaéna anjeun.