20201102173732

Produk

Éléktronik Speed ​​Swing Gate kalawan RFID Aksés Control pikeun Gedong komérsial

fungsi:Setélan diri sareng Anti ciwit, Anti tabrakan, Anti tailing, fungsi Anti balik

Fitur:Gerbang Speed ​​​​populér sareng desain Elegent, biasana dianggo pikeun gedong kantor, hotél sareng klub

Deliverability:2.000 unit/bulan


Rincian produk

Tag produk

kira-kira 8

Tentang Kami

Sakumaha anjeun terang, urang gaduh pabrik sorangan 20000 méter pasagi di kota Shenzhen sareng Fuzhou di Cina ku kituna urang gaduh kaayaan anu saé pikeun nyayogikeun produk turnstile sareng panto otomatis sacara terus-terusan.Kami parantos ngagaduhan 15 distributor di pasar domestik sareng 10 distributor di pasar luar negeri sareng urang milarian langkung seueur distributor pikeun gawé bareng dina waktos anu caket.Leuwih ti éta, urang ogé ngajaga hubungan bisnis alus jeung konsumén sistem integrator.

Konsep Service: Terus ngaleuwihan ekspektasi customer, hayu konsumén jadi duta komunikasi urang.

Parameter produk

Modél NO. EF34813
Bahan Utama 2.0mm roller tiis Steel jeung bubuk palapis AS + 10mm Acrylic kalawan RGB lampu bar panghalang Panels
Lebar Pass 600 mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Kakuatan AC 100 ~ 240V 50/60HZ
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
MCBF 5.000.000 Siklus
Motor Servo brushless Speed ​​Gerbang motor + Clutch
Sénsor Infrabeureum 8 pasang
Lingkungan Gawé jero rohangan
Suhu Gawé -20 ℃ - 60 ℃
Aplikasi Hotél, Klub, buldings komérsial, Bandara, agén Governemnt, Bank, Gyms, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, Tunggal/Ganda: 1510x310x1180mm, 81kg/98kg

Katerangan produk

R3011B-3

bubuka ringkes

The speed gate turnstile mangrupakeun jenis dua arah parabot kontrol aksés speed dirancang pikeun tempat kalawan syarat kaamanan kelas luhur.Gampang ngagabungkeun kontrol aksés IC, kontrol aksés ID, pamaca kode, sidik, pangenal raray sareng alat idéntifikasi anu sanés.Ieu sadar manajemén calakan tur efisien tina petikan.

Elegent design Speed ​​Gerbang jeung bubuk palapis bodas, héjo sarta biru warni dipingpin lampu, utamana dipaké pikeun wangunan kantor, hotél sarta klub, éta cukup populér pikeun pasar turnstile Singapura.

Aplikasi: Hotel, Klub, buldings komérsial, Bandara, agén Governemnt, Bank, Gyms, jsb

Fitur Fungsi

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel

· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés.

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi rékaman maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna.· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat.

· Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red.

· Téknologi kontrol anti-tailgating.

· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarem nyimpang, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating.

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan.

· Gerbang speed bakal muka otomatis lamun kakuatan gagal.

R3011B-4

Katerangan produk

Servo brushless Speed ​​​​gerbang drive dewan

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Ganda fungsi anti ciwit

3. Modeu mémori

4. Rojongan 13 modus lalulintas

5. Sora jeung lampu alarm

6. kontak garing / bubuka RS485

7. Rojongan aksés sinyal seuneu

8. tampilan LCD

9. Rojongan ngembangkeun sekundér

10. Kalawan casing waterproof, ogé bisa ngajaga dewan PCB ogé

3082 (3)
B302 (2)

Kualitas luhur DC servo brushless motor

· Inohong brand Doméstik DC brushless motor

· Kalawan clutch, ngarojong fungsi anti dampak

· Ngarojong panganteur sinyal seuneu

3082 (4)

Awét Speed ​​Gerbang Mesin Core

· Langkung fleksibel, tiasa cocog sareng motor anu béda

· Tiasa slove masalah spasi leutik kawates

· Prosés Anodizing, gampang pikeun ngaluyukeun warna caang geulis, anti korosi, maké-tahan

· Koreksi otomatis 304 lambar stainless steel, santunan éféktif simpangan axial

· Bagian anu gerak utama nganggo prinsip tetep "ganda".

· Paménta tinggi / kualitas luhur / stabilitas High

3082 (5)

Dimensi produk

wulei (1)

Dimensi produk

Gate Speed ​​Swing kami dipasang di lawang sareng kaluar hotél di Guangdong, Cina

wulei (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami