20201102173732

Produk

High Integrated Automatic Swing Barrier Gate Integrated sareng RFID Card Face Recognition pikeun Kantor

fungsi:Input sinyal seuneu darurat, Anti tabrakan, Téknologi kontrol anti tailgating, Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, Alarm sora sareng lampu, Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red

Fitur:Gerbang turnstile kode QR sareng palapis bubuk bodas, biasana dianggo pikeun gedong kantor luhur, hotél, gim sareng klub

OEM & ODM:Ngarojong


Rincian produk

Tag produk

kira-kira 8

Tentang Kami

TURBOO Universe Technology Co. LTD mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi, anu khusus dina gerbang turnstile saprak 2006. Ieu mangrupikeun produsén TOP 3 tina gerbang turnstile halangan otomatis di Cina.Turboo gaduh kadali kualitas anu ketat dina bahan baku, asesoris sareng produk rengse.Unggal gerbang bakal diuji sepuh sateuacan pengiriman.Urang biasana nyimpen poto inspeksi jeung nguji video pikeun rujukan customer.Pangaweruh sareng kaahlian spesialis dibawa ka TURBOO ku unggal anggota tim, anu ngamungkinkeun TURBOO ngahasilkeun sareng nawiskeun rupa-rupa otomatisasi gerbang anu saé tina tripod turnstile, flap barrier gate, swing barrier gate, full height turnstile, blocker sadaya jinis gerbang otomatis. jsb solusi kaamanan éléktronik.

Parameter produk

Barang High Integrated Automatic Swing Barrier Gate Integrated sareng RFID Card Face Recognition pikeun Kantor
Ukuran 1500 x 120 x 980 mm
Bahan Utama 2.0mm roller tiis Steel jeung bubuk palapis AS + 10mm Acrylic kalawan RGB lampu bar panghalang Panels
Lebar Pass 600-900mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Kakuatan AC 100 ~ 240V 50/60HZ
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
MCBF 5.000.000 Siklus
Motor Servo brushless Speed ​​Gerbang motor + Clutch
Sénsor Infrabeureum 5 pasang
Lingkungan Gawé jero rohangan
Suhu Gawé -20 ℃ - 70 ℃
Aplikasi Gedong kantor, hotél, gim, klub, jsb
Rincian bungkusan Dipak dina kotak kayu
Tunggal: 1585x265x1180mm, 75kg
Ganda: 1585x330x1180mm, 95kg

Katerangan produk

R3015-2

bubuka ringkes

Gerbang turnstile kode QR mangrupikeun alat kontrol aksés laju dua arah anu dirancang pikeun tempat-tempat anu ngagaduhan syarat kaamanan kelas luhur.Gampang ngahijikeun sareng kontrol aksés IC, kontrol aksés ID, pamaca kode, sidik, pangenal raray sareng alat idéntifikasi anu sanés.Ieu sadar manajemén calakan tur efisien tina petikan.

Elegent design Speed ​​Gerbang jeung bubuk palapis bodas, héjo sarta biru warni dipingpin lampu, utamana dipaké pikeun wangunan kantor, hotél sarta klub, éta cukup populér pikeun pasar turnstile Singapura.

Aplikasi: buldings komérsial, puseur balanja, hotél, klub, Gyms, mobil 4S toko, jsb

Fitur Fungsi

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel.

· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés.

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi rékaman maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna.

· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat.

· Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red.

· Téknologi kontrol anti-tailgating.

· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarem nyimpang, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating.

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan.

· Gerbang speed bakal muka otomatis lamun kakuatan gagal.

R3015-3

Katerangan produk

Brushless Swing gate dewan PCB

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Ganda fungsi anti ciwit

3. Modeu mémori

4. Sababaraha modus lalulintas

5. Sora jeung lampu alarm

6. kontak garing / bubuka RS485

7. Rojongan aksés sinyal seuneu

8. tampilan LCD

9. Rojongan ngembangkeun sekundér

10. Langkung ti 80 ménu subdivision dina papan kontrol, langkung intim sareng langkung ramah-pamaké pikeun nyumponan kabutuhan anjeun

Gate Barrier Swing Otomatis Terintegrasi Tinggi Terpadu sareng Pangenal Wajah Kartu RFID pikeun Kantor (2)
3082 (4)

Kualitas luhur DC servo brushless motor

· Inohong brand Doméstik DC brushless motor

· Kalawan clutch, ngarojong fungsi anti dampak

· Ngarojong panganteur sinyal seuneu

Awét Speed ​​Gerbang Mesin Core

· Langkung fleksibel, tiasa cocog sareng motor anu béda

· Tiasa slove masalah spasi leutik kawates

· Prosés Anodizing, gampang pikeun ngaluyukeun warna caang geulis, anti korosi, maké-tahan

· Koreksi otomatis 304 lambar stainless steel, santunan éféktif simpangan axial

· Bagian anu gerak utama nganggo prinsip tetep "ganda".

· Paménta tinggi / kualitas luhur / stabilitas High

3082 (5)

Dimensi produk

Gate Barrier Swing Otomatis Terintegrasi Tinggi Terpadu sareng Pangenal Wajah Kartu RFID pikeun Kantor (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami