20201102173732

Produk

Aksés Control Management System Lawang Sasak Tripod Turnstile

fungsi:Diagnostik diri sareng fungsi alarem, input sinyal seuneu darurat

Fitur:Penjual pangsaéna tina bridge tripod turnstile kalayan fungsi pamaca kartu RFID

OEM & ODM:Ngarojong

Deliverability:3.000 unit per bulan


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. E142
Ukuran 1200x280x960mm
Bahan 304 stainless steel
Lebar Pass 550 mm
Laju Ngaliwatan 30-45 jalma / mnt
Tegangan Operasi DC 24V
Tegangan Input 100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
Konsumsi kakuatan 30W
Waktos diperlukeun pikeun muka 0,2 detik
Réliabilitas mékanisme 3 juta, teu lepat
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Lingkungan pamaké Di jero ruangan atanapi di luar (luar ruangan mangrupikeun pilihan)
Aplikasi Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Sakola, Taman sareng Stasion Kareta api, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 1285x370x1160mm, 55kg

Katerangan produk

E1422 (1)

bubuka ringkes

◀Komunikasi jaringan TCP/IP: Data komunikasi énkripsi khusus pikeun ngaleungitkeun masalah privasi bocor

◀Barrier buka/tutup, aksés bébas, mode dilarang bisa dipilih

◀Bidirectional (Asupkeun / Kaluar) jalur

◀Kadali jarak jauh sareng manajemén

◀LED nunjukkeun lawang / kaluar jeung status ngalirkeun.

◀Alarm seuneu ngalirkeun: Lamun alarm seuneu ieu dipicu, panghalang bakal turun otomatis pikeun évakuasi darurat.

◀Setélan durasi passing valid: Sistem bakal ngabatalkeun idin lulus lamun hiji jalma teu ngaliwatan jalur dina durasi passing valid

◀Tipe semi otomatis, éta pilihan pikeun ngamutahirkeun ka tipe turnstile tripod otomatis pinuh

Fitur Fungsi

◀Standard port input sinyal, bisa disambungkeun jeung lolobana dewan kontrol aksés, alat sidik jeung alat scanner séjén;

◀The turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna;

◀Kartu-maca fungsi Rekaman bisa diatur

◀Buka otomatis saatos input sinyal seuneu darurat

◀Anti handap: nyegah ngaliwatan ilegal

◀Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

◀Buka biasa ogé tiasa dikontrol ku tombol éksternal atanapi muka konci konci manual ◀Panangan bakal otomatis turun nalika kakuatan gagal.

E1422 (4)

#304 stainless steel

Anti karat

Ngagem lalawanan

résistansi suhu luhur

lalawanan korosi

e1482 (6)
kulawarga (7)

Kapang-dijieun Tripod Turnstile Mesin Inti

Die-cast aluminium integral molding

perlakuan nyemprot husus

Anti kapal selam mulang: 6pcs designs gears, teu bisa balik sanggeus 60 ° rotasi

Umur panjang: Diukur 10 juta kali

Papan utama turnstile tripod pedestrian

Panah + panganteur lampu tilu-warna

Modeu mémori

Sababaraha modus lalulintas

Kontak garing / bubuka RS485

Ngarojong aksés sinyal seuneu

Ngarojong ngembangkeun sekundér

e1482 (4)

Dimensi produk

e1482 (1)

Kasus Proyék

Sasak tripod turnstile kami sareng pamaca kartu RFID dipasang di Taman Nasional Phu Quoc, Vietnam

e1482 (3)
e1482 (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami