20201102173732

Produk

Pedestrian Barrier Gate Automatic Tripod Turnstile sareng RFID Card Reader sareng QR Code Scanner

fungsi:Anti handap, Self diagnostik jeung alarm fungsi, Darurat seuneu sinyal input

Fitur:Sasak Tripod Turnstile sareng RFID Card Reader sareng QR Code Scanner dua windows, Metode verifikasi dua léngkah, Aman sareng langkung merenah pikeun pangguna

OEM & ODM:Ngarojong

Deliverability:3.000 unit per bulan


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. Y148
Ukuran 1200 x 280 x 980 mm
Bahan 304 stainless steel
Lebar Pass 550 mm
Laju Ngaliwatan 30-45 jalma / mnt
Tegangan Operasi DC 24V
Tegangan Input 100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
Konsumsi kakuatan 30W
Waktos diperlukeun pikeun muka 0,2 detik
Réliabilitas mékanisme 3 juta, teu lepat
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Lingkungan pamaké Di jero rohangan atawa di luar
Aplikasi Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Sakola, Taman sareng Stasion Kareta api, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 1285x365x1180mm, 65kg

Katerangan produk

Y148.21

bubuka ringkes

◀Komunikasi jaringan TCP/IP: Data komunikasi énkripsi khusus pikeun ngaleungitkeun masalah privasi bocor

◀Barrier buka/tutup, aksés bébas, mode dilarang bisa dipilih

◀Bidirectional (Asupkeun / Kaluar) jalur

◀Kadali jarak jauh sareng manajemén

◀LED nunjukkeun lawang / kaluar jeung status ngalirkeun.

◀Alarm seuneu ngalirkeun: Lamun alarm seuneu ieu dipicu, panghalang bakal turun otomatis pikeun évakuasi darurat.

◀Setélan durasi passing valid: Sistem bakal ngabatalkeun idin lulus lamun hiji jalma teu ngaliwatan jalur dina durasi passing valid

Fitur Fungsi

◀Standard port input sinyal, bisa disambungkeun jeung lolobana dewan kontrol aksés, alat sidik jeung alat scanner séjén;

◀The turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, éta kudu gesek kartu deui pikeun asupna;

◀Kartu-maca fungsi Rekaman bisa diatur

◀Buka otomatis saatos input sinyal seuneu darurat

◀Anti handap: nyegah ngaliwatan ilegal

◀Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

◀Buka biasa ogé tiasa dikontrol ku tombol éksternal atanapi muka konci konci manual

◀Panangan bakal otomatis turun nalika kakuatan gagal

Y148.22

tripod turnstile drive dewan PCB

Fitur:

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Modeu mémori

3. Sababaraha modus lalulintas

4. kontak garing / bubuka RS485

5. Rojongan aksés sinyal seuneu

6. Rojongan ngembangkeun sekundér

famlkt (2)

Kapang-dijieun Tripod Turnstile Mesin Inti

Molding:aluminium paeh-tuang, perlakuan nyemprot husus

Balik deui anti kapal selam:6pcs desain gears, teu bisa balik sanggeus 60 ° rotasi

Umur panjang:Diukur 10 juta kali

Kakurangan:Lebar pass ngan ukur 550mm, teu tiasa disaluyukeun.Henteu gampang pikeun pedestrian anu mawa koper ageung atanapi troli ngaliwat.

Aplikasi:Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Sakola, Taman sareng Stasion Kareta api, jsb

kulawarga (7)

Dimensi produk

1488 (1)

Kasus Proyék

Citic Minsk Dunya Resort di Shenzhen

1488 (2)

Taman di Vietnam

1488 (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami