20201102173732

Produk

Basajan ayun panghalang lawang Gate Aksés Double Channel Speed ​​Gate pikeun Hotel

fungsi:Anti tabrakan, Téknologi kontrol anti tailgating, Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, Alarm sora sareng lampu, Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red, Input sinyal seuneu darurat

Fitur:Gerbang speed alloy aluminium kalawan prosés anodizing warni tur lampu magic tilu-warna immersive

OEM & ODM:Ngarojong


Rincian produk

Tag produk

kira-kira 8

Tentang Kami

Turboo nyaéta top3 produsén gerbang turnstile di Cina.Simkuring boga pabrik urang sorangan 20000 méter pasagi di kota Shenzhen, ampir 500 méter pasagi laboratorium.Aya 50+ staffs di tim R&D, langkung 150+ patén-patén dina téknis & desain.

Ieu ensures Turboo nyadiakeun produk kualitas luhur jeung alus ngajaga jasa.Turboo tiasa nyayogikeun produk dumasar kana sarat proyék anjeun, sareng jasa OEM ODM sayogi.

Dina raraga nawiskeun Anjeun genah tur dilegakeun bisnis urang, urang ogé boga inspectors di tim QC pikeun ngajamin nyadiakeun anjeun kalawan layanan pangalusna urang jeung produk.Kalayan filosofi perusahaan "Palanggan Anu Kahiji", téknologi kontrol kualitas anu saé, alat-alat produksi canggih sareng staf R&D anu kuat, kami tiasa nyayogikeun ka konsumén urang barang-barang kualitas luhur, solusi anu saé sareng harga terjangkau.Urang tulus ngabagéakeun babaturan ti sakuliah dunya pikeun cooperate kalawan kami dina dasar kauntungan silih jangka panjang.

Parameter produk

Modél NO. EF34812
Ukuran 1500 x 120 x 980 mm
Bahan Utama 2.0mm Aluminium Alloy + 10mm Transparan Acrylic panghalang Panels
Lebar Pass 600 mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Kakuatan AC 100 ~ 240V 50/60HZ
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
MCBF 5.000.000 Siklus
Motor 40: 1 100W Servo brushless Speed ​​Gerbang motor + Clutch
Inti Mesin Jinis sempit Speed ​​Gerbang Mesin Core
Sénsor Infrabeureum 4 pasang + 24 titik Lampu curtain sensor infra red
Suhu Gawé -20 ℃ - 70 ℃
Aplikasi Bioskop, buldings komérsial, puseur balanja, hotél, Klub, Gyms, mobil 4S toko, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, Tunggal/Ganda: 1610x310x1180mm, 70kg/90kg

Katerangan produk

EF3412.953

bubuka ringkes

Gerbang laju alloy aluminium mangrupikeun alat kontrol aksés laju dua arah anu dirancang pikeun tempat-tempat anu ngagaduhan syarat kaamanan kelas luhur.Gampang ngahijikeun sareng kontrol aksés IC, kontrol aksés ID, pamaca kode, sidik, pangenal raray sareng alat idéntifikasi anu sanés.

Ieu sadar manajemén calakan tur efisien tina petikan.Ieu dijieunna tina alloy aluminium kalawan prosés anodizing warni tur lampu magic tilu-warna immersive, éta populér pikeun bioskop, buldings komérsial, puseur balanja, hotél, klub, gyms, mobil 4S toko jeung sajabana

Fitur Fungsi

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel.

· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés.

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi rékaman maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna.

· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat.· Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red.

· Téknologi kontrol anti-tailgating.· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarem nyimpang, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating.

EF3412.955

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan.

· Gerbang speed bakal muka otomatis lamun kakuatan gagal.

· Sistim ngabogaan fungsi anti tabrakan.Lamun objék asing pencét Gerbang dina kaayaan diidinan, sarta sudut gerak Gerbang ngahontal nilai diatur dina menu nu (sapertos 2 °), controller bakal ngaktipkeun mékanisme marake pikeun nyegah Gerbang ti gerak tur mimitian Audible alarem.Nalika gaya éksternal naek salajengna, controller marake bakal ngajaga gerbang ti keur pegat.Saatos gaya éksternal dipiceun, gerbang bakal otomatis ngareset sareng sistem bakal normal.· Kalayan fungsi ajakan alarem lepat.

Komunikasi RS485 dianggo salaku dasar antara drive ganda pikeun silih tukeur inpormasi sareng data sacara real waktos.Éta mangrupikeun beus lapangan anu berkinerja tinggi sareng réliabilitas luhur.Rojongan na pikeun kontrol disebarkeun atawa kontrol real-time nyadiakeun jaminan mujarab pikeun komunikasi antara drive na ensures sinkronisasi jeung kaayaan kaayaan operasi Gerbang.

Modeu drive motor servo pinuh kontrol loop katutup, ngagunakeun encoder stabilitas tinggi salaku Unit input loop posisi, sarta kalawan algoritma diferensial integral sabanding punjul pikeun mastikeun positioning akurat Gerbang salila operasi, respon gancang, operasi stabil, sarta euweuh reureuh jtter. Fenomena.Nalika motor dijalankeun, teu aya kacapi anu parah, operasina lancar sareng teu aya halangan, torsi cocog, sareng umur jasa panjang.

motor dijalankeun, teu aya kacapi kasar, operasi lemes jeung unobstructed, torsi cocog, sarta hirup layanan téh long.current, fungsi panyalindungan anti ciwit fisik bakal dipicu.Ditambah ku fungsi panyalindungan anti ciwit infra red, sababaraha fungsi panyalindungan greatly ngurangan lumangsungna tatu teu kahaja.

Kalawan fungsi reset otomatis, sanggeus pedestrian nu maca kartu valid, lamun pedestrian teu lulus dina jangka waktu nu ditangtukeun, sistem otomatis bakal ngabolaykeun idin pedestrian pikeun lulus waktos ieu.

Antarbeungeut listrik éksternal standar anu ngahijikeun tiasa dihubungkeun ka sababaraha pamaca kartu, sareng kadali jauh sareng manajemén tiasa diwujudkeun ngaliwatan komputer manajemén.

Sakabeh sistem jalan mulus tur boga noise low.

Gerbang speed alloy aluminium kalawan prosés anodizing, nu bisa nembongkeun kelir béda, utamana dipaké pikeun buldings komérsial, puseur balanja, hotél, klub, gim, mobil 4s toko jeung sajabana

Katerangan produk

Servo brushless Speed ​​​​gerbang drive dewan

  • 1. Panah + panganteur lampu tilu-warna
  • 2. Ganda fungsi anti ciwit
  • 3. Modeu mémori
  • 4. Rojongan 13 modus lalulintas
  • 5. Sora jeung lampu alarm
  • 6. kontak garing / bubuka RS485
  • 7. Rojongan aksés sinyal seuneu
  • 8. tampilan LCD
  • 9. Rojongan ngembangkeun sekundér
  • 10. Kalawan casing waterproof, ogé bisa ngajaga dewan PCB ogé
3082 (3)
B302 (2)

Kualitas luhur motor servo awét

· Inohong brand Doméstik DC servo brushless motor 40: 1 100W

Kaamanan tinggi Logika Infrabeureum kaamanan tinggi

· 4 pasang Normal Button sensor infra red

· 24 titik Light curtain infra red sensor

34812 (5)
34812 (4)

Tipe sempit Speed ​​Gerbang turnstile Mesin Core

· Ramping, heureut, tapi stabil

· Bagian gerak utama ngadopsi prinsip tetep "ganda".

·Paménta luhur / kualitas luhur / stabilitas luhur · Klip baffle

· Métode las & screw ngaropéa

· Gandeng generasi anyar

· Sambungan bentukna henteu teratur & nyekel sekrup & ngalereskeun sekrup

· Prosés anodizing

· Warna geulis, caang, anti korosi, ngagem-tahan

· Screw ngaropéa disumputkeun · Basajan jeung geulis

· Kalawan clutch, ngarojong fungsi anti dampak

Dimensi produk

34812 (1)

Kasus Proyék

34812 (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami