20201102173732

Produk

Biaya Éféktif Vertikal Tripod Turnstile pikeun Fasilitas Pamaréntah

fungsi:RS485, kontak garing, mode memori, timer diagnostik jeung fungsi alarem, input sinyal seuneu darurat

Fitur:Penjual pangsaéna tina turnstile tripod nangtung kalayan fungsi pamaca kartu RFID

OEM & ODM:Ngarojong

Deliverability:3.000 unit per bulan


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. EL1288
Ukuran 480 x 280 x 960 mm
Bahan 304 stainless steel
Lebar Pass 550 mm
Laju Ngaliwatan 30-45 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Tegangan Input 100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
Réliabilitas mékanisme 3 juta, teu lepat
Inti mesin Anti-balik Tripod turnstile Mesin inti
Papan PCB tripod turnstile drive dewan PCB
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Lingkungan pamaké Di jero ruangan atanapi di luar (luar nyaéta pilihan)
Aplikasi Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Sakola, Taman sareng Stasion Kareta api, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 565x365x1160mm, 53kg

Katerangan produk

128.2112012220

bubuka ringkes

Turnstile tripod éléktronik, anu mangrupikeun mékanisme kontrol listrik anu dipasang dina struktur wangunan, dianggo pikeun ngabentuk sistem kontrol aksés.Unit rotasi diwangun ku tilu leungeun tubular nu diposisikan dina interval 120 ° ambéh nalika Unit di sésana, hiji panangan bakal salawasna dina posisi horizontal (posisi panghalang). Gerakan unit rotasi bisa direalisasikeun ku ngadorong leungeun. enteng.Lamun panangan rotates leuwih ti posisi netep, énergi poténsial elastis bakal ngajalankeun Unit rotasi pikeun ngarengsekeun sakabeh proses rotasi The turnstile tripod éléktronik, nu geus terpadu rotasi éléktronik jeung mékanis, mangrupakeun jenis controller aksés canggih.Sanggeus terpadu kalayan RFID, IC jeung kartu magnét, éta bisa minuhan rupa sarat konsumén jeung ku kituna bisa loba dipaké di situs kayaning kamar konferensi, taman jeung stasiun karéta, jsb Ningkatkeun ka turnstile tripod otomatis pinuh mangrupa pilihan.

Fitur Fungsi

◀Standard port input sinyal, bisa disambungkeun jeung lolobana dewan kontrol aksés, alat sidik jeung alat scanner séjén;
◀The turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, éta kudu gesek kartu deui pikeun asupna;
◀Kartu-maca fungsi Rekaman bisa diatur
◀Buka otomatis saatos input sinyal seuneu darurat
◀Anti handap: nyegah ngaliwatan ilegal
◀Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.
◀Buka biasa ogé tiasa dikontrol ku tombol éksternal atanapi muka konci konci manual
◀Panangan bakal otomatis turun nalika kakuatan gagal

128.2112012223
famlkt (2)

tripod turnstile drive dewan PCB

Fitur:

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Modeu mémori

3. Sababaraha modus lalulintas

4. kontak garing / bubuka RS485

5. Rojongan aksés sinyal seuneu

6. Rojongan ngembangkeun sekundér

Kapang-dijieun Tripod Turnstile Mesin Inti

Molding:aluminium paeh-tuang, perlakuan nyemprot husus

Balik deui anti kapal selam:6pcs desain gears, teu bisa balik sanggeus 60 ° rotasi

Umur panjang:Diukur 10 juta kali

Kakurangan:Lebar pass ngan ukur 550mm, teu tiasa disaluyukeun.Henteu gampang pikeun pedestrian anu mawa koper ageung atanapi troli ngaliwat.

Aplikasi:Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Sakola, Taman sareng Stasion Kareta api, jsb

famlkt (7)

Dimensi produk

famlkt (5)

Kasus Proyék

Turnstile tripod nangtung kami sareng pamaca kartu RFID dipasang di pabrik cai di Singapura

famlkt (4)
kulawarga (6)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami