20201102173732

Produk

SUS304 Stainless Double Channel Biometric RFID Pinuh Jangkungna Turnstile

fungsi:RS485, kontak garing, mode memori, timer diagnostik jeung fungsi alarem, input sinyal seuneu darurat

Fitur:Stadion Double Channel Full Jangkungna Turnstile / Biometric Aksés Control panghalang Gate

OEM & ODM:Ngarojong


Rincian produk

Tag produk

kira-kira 8

Tentang Kami

Tujuan kami nyaéta pikeun nawiskeun produk kualitas anu saé dina kisaran harga anu kompetitif sareng ngadukung anu paling luhur pikeun para klien di sakumna dunya.Simkuring geus ISO9001, SGS, CE, EMC, FCC na ROHS Certified tur mastikeun taat ka spésifikasi kualitas alus pikeun produk turnstile urang.Kami nyayogikeun gerbang turnstile anu cocog pikeun Gedong Kantor, Badan Pamaréntah, Scenic Spot & Komunitas, Stadion & Taman, Kompleks Transit, Kampus & Rumah Sakit, Pabrik & Situs Konstruksi sareng sajabana. Urang ngabagéakeun konsumén anyar jeung heubeul pikeun nyieun kontak jeung urang jeung ngirim kami inquiries ku mail pikeun foreseeable asosiasi pausahaan jeung attaining silih prestasi.

Parameter produk

Modél NO. G5389-2
Ukuran 2400x1550x2300mm
Bahan 1.5mm + 1.0mm 304 stainless steel
Lebar Pass 650 mm
Laju Ngaliwatan 30-45 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Tegangan Input 100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
Muka waktos respon ≦0.2s
Inti mesin Pinuh luhur turnstile Gerbang Mesin inti
Papan PCB Pinuh luhur turnstile Gerbang drive dewan PCB
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Lingkungan pamaké Jero rohangan jeung luar
Aplikasi Sakola, rumah sakit, pabrik, situs konstruksi, taman, perumahan, panjara, stadion, lembaga pamaréntah, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 2130x1480x1250mm/2530x1550x870mm, 450kg

Katerangan produk

bubuka ringkes

Ieu panto revolving jangkung pinuh ku reliabiliti tinggi.Desain akalna tina sakabeh struktur mesin ngajadikeun instalasi tur pamaliharaan produk ieu pohara merenah.Dilengkepan alat éléktromékanis standar pikeun nyegah dua jalma ngaliwat dina waktos anu sami.Ieu ngalir lancar tur quietly.

Sakabeh rak produk adopts motong laser stainless steel, CNC bending ngabentuk, penampilan geulis, sarta sistem adopts standar gancang plug-in panganteur éléktronik ka luar, bisa ngahijikeun rupa alat maca jeung nulis, jeung sajabana, bisa kalayan gampang maca KTP, IC. kartu, jeung sajabana Alat nulis terpadu di alat ieu, ku kituna nyadiakeun hiji cara tertib jeung beradab pikeun jalma asup jeung kaluar, sarta pikeun nyegah jalma ilegal asup jeung exiting.Dina waktos anu sami, pikeun nyumponan sarat kabur seuneu, upami aya darurat atanapi gagalna listrik, éta tiasa disetel ka modeu gagal-aman.Éta aci rotates kalawan bébas tur pindah ka mode dua arah bébas.

5389-2 (2)

Runtuyan turnstile jangkungna pinuh lumaku pikeun tempat-tempat anu seueur jalma sareng tempat syarat kaamanan anu luhur, sapertos sakola, rumah sakit, pabrik, situs konstruksi, taman, panjara, sareng tempat-tempat sanés.

5389-2 (1)

Fitur Fungsi

1. Mibanda alat Ngonci mékanis stabil sarta dipercaya, gerakan tepat jeung struktur digabungkeun tina turntable kalawan prosés husus.

2. Cai mibanda fungsi lalulintas dua arah, sarta setir tina uas marake dibagi kana dua arah jeung hiji arah.

3. Cai mibanda fungsi kakuatan-off na lawang Gerbang.Dina kaayaan darurat, aci cross panto switched tina dikonci ka modeu petikan bébas, sarta pedestrians bisa lulus gancang pikeun minuhan sarat tina escapes seuneu.

4. Saatos pedestrian maca kartu valid, lamun pedestrian teu lulus dina jangka waktu nu ditangtukeun ku sistem, sistem bakal otomatis ngabolaykeun idin pedestrian pikeun lulus waktos ieu.

5. Masang indikator panah dua arah pikeun nunjukkeun kaayaan petikan, nu bisa diliwatan atawa dilarang.

6. Aya switch dial dina dewan kontrol, nu bisa nyaluyukeun waktu reureuh pass ngaliwatan algoritma, sarta ogé bisa disaluyukeun kana mode memori, contona: gesek kartu valid lima kali, sarta lulus lima jalma.

7. Antarbeungeut listrik éksternal baku ngahiji bisa disambungkeun kana rupa-rupa pamiarsa kartu, sarta kadali jauh jeung manajemén bisa direalisasikeun ngaliwatan komputer manajemén.

8. Sakabeh sistem ngajalankeun mulus tur boga noise low.

Katerangan produk

5383 (3)

Basajan Full jangkungna dewan drive turnstile

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Modeu mémori

3. Sababaraha modus lalulintas

4. kontak garing / bubuka RS485

5. Rojongan aksés sinyal seuneu

6. Rojongan ngembangkeun sekundér

· Molding: aluminium paeh-tuang, perlakuan nyemprot husus

· Balik deui anti kapal selam: 6pcs desain gears, teu bisa balik sanggeus 60 ° rotasi

· Umur panjang: Diukur 10 juta kali

· Kakurangan: Lebar pass ngan ukur 550mm, teu tiasa disaluyukeun.Henteu gampang pikeun pedestrian anu mawa koper ageung atanapi troli ngaliwat.

· Aplikasi: Stadion, Penjara, Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Sakola, Rumah Sakit, Taman, jsb

5383 (1)

Dimensi produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami