20201102173732

Produk

Manajemén Ketat Aksés Lawang Pintu Ganda Rolling Turnstile Jangkungna Pinuh Turnstille Otomatis Tripod Turnstile

fungsi:RS485, kontak garing, mode memori, timer diagnostik jeung fungsi alarem, input sinyal seuneu darurat

Fitur:Kaamanan tinggi pinuh jangkungna gerbang turnstile, tiasa ngahijikeun sareng kontrol aksés IC ID, sidik sareng alat pangenal raray

OEM & ODM:Ngarojong

Deliverability:1.000 unit per bulan


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. G5389-1
Ukuran 1630x1550x2300mm
Bahan 1.5mm + 1.0mm 304 stainless steel
Lebar Pass 650 mm
Laju Ngaliwatan 30-45 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Tegangan Input 100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
Réliabilitas mékanisme 3 juta, teu lepat
Inti mesin Jangkungna pinuh turnstile Mesin inti
Papan PCB Pinuh jangkungna turnstile drive dewan PCB
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Lingkungan pamaké Jero rohangan jeung luar
Aplikasi Sakola, rumah sakit, pabrik, situs konstruksi, taman, perumahan, panjara, stadion, lembaga pamaréntah, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 2130x1480x1250mm, 260kg

Katerangan produk

bubuka ringkes

The turnstile jangkungna pinuh mangrupakeun jenis parabot kontrol aksés dirancang pikeun tempat kalawan syarat kaamanan kelas luhur.Gampang ngagabungkeun kontrol aksés IC, kontrol aksés ID, pamaca kode, sidik, pangenal raray sareng alat idéntifikasi anu sanés.Ieu sadar manajemén calakan tur efisien tina petikan.Turnstile mangrupa pilihan pangalusna pikeun aksés kontrol wangunan modern.

Runtuyan turnstile jangkungna pinuh lumaku pikeun tempat-tempat kalawan aliran badag jalma sarta requirement kaamanan tinggi, kayaning sakola, rumah sakit, pabrik, situs konstruksi, taman, perumahan, panjara, stadion, agénsi pamaréntah jeung tempat séjén.
Ningkatkeun kana turnstile jangkungna pinuh otomatis pinuh mangrupa pilihan.

5385 (2)
5385 (4)

Fitur Fungsi

◀Alat panyangga damper

◀Standard port input sinyal, bisa disambungkeun jeung lolobana dewan kontrol aksés, alat sidik jeung alat scanner séjén;

◀The turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna;

◀Kartu-maca fungsi Rékam

◀Buka otomatis saatos input sinyal seuneu darurat

◀Anti handap: nyegah ngaliwatan ilegal

◀Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

◀Buka biasa ogé tiasa dikontrol ku tombol éksternal atanapi muka konci konci manual

◀Gerbang bakal otomatis dibuka nalika kakuatan gagal (nyambung sareng batré cadangan 24V atanapi supercapacitor)

Katerangan produk

5383 (3)

Pinuh jangkungna turnstile drive dewan PCB

Fitur:

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Modeu mémori

3. Sababaraha modus lalulintas

4. kontak garing / bubuka RS485

5. Rojongan aksés sinyal seuneu

6. Rojongan ngembangkeun sekundér

· Molding: aluminium paeh-tuang, perlakuan nyemprot husus

· Balik deui anti kapal selam: 6pcs desain gears, teu bisa balik sanggeus 60 ° rotasi

· Umur panjang: Diukur 10 juta kali

· Kakurangan: Lebar pass ngan ukur 550mm, teu tiasa disaluyukeun.Henteu gampang pikeun pedestrian anu mawa koper ageung atanapi troli ngaliwat.

· Aplikasi: Stadion, Penjara, Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Sakola, Rumah Sakit, Taman, jsb

5383 (1)

Dimensi produk

5389 (2)

Dimensi produk

Turnstile jangkungna pinuh ku kanopi waterproof dipasang dina pembangkit listrik listrik di Singapura

5389 (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami