20201102173732

Produk

Gerbang Turnstile Speed ​​sareng Scanner Suhu Termal Infrabeureum pikeun Kantor

fungsi:Setélan diri sareng Anti ciwit, Anti tabrakan, Anti tailing, fungsi Anti balik

Fitur:Gerbang Speed ​​​​Desain Khusus Coloful, biasana dianggo pikeun hotél sareng klub

Deliverability:2.000 unit/bulan


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. R3486
Bahan Utama 2.0mm roller tiis Steel sareng palapis bubuk AS + 10mm Acrylic sareng Panel Pengeusian Bar Lampu Led
Lebar Pass 600-900mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Kakuatan AC 100 ~ 240V 50/60HZ
Antarbeungeut Komunikasi RS485
Buka sinyal Sinyal pasip (sinyal relay, sinyal kontak garing)
MCBF 5.000.000 Siklus
Motor Servo brushless Speed ​​Gerbang motor + Clutch
Sénsor Infrabeureum 8 pasang
Lingkungan -20 ℃ - 60 ℃
Aplikasi Buldings kantor, Hotel, Klub, Aula Governemnt, Bank, Gyms, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, Tunggal/Ganda: 1510x330x1210mm, 95kg/114kg

Katerangan produk

R346-1

bubuka ringkes

Gerbang ayun servo otomatis pinuh mangrupikeun alat kontrol aksés laju dua arah anu dirancang pikeun tempat-tempat anu ngagaduhan syarat kaamanan kelas tinggi.Gampang ngahijikeun sareng kontrol aksés IC, kontrol aksés ID, pamaca kode, sidik, pangenal raray sareng alat idéntifikasi anu sanés.Ieu sadar manajemén calakan tur efisien tina petikan.

Gerbang speed design polygon husus kalawan bubuk palapis bodas tur RGB lampu warni, utamana dipaké pikeun wangunan kantor, hotél sarta klub, éta cukup populér pikeun pasar turnstile Korea.

Aplikasi: Kantor buldings, Hotél, Klub, Aula Governemnt, Bank, Gyms, jsb

Fitur Fungsi

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel

.· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés.

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi rékaman maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna.· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat.

· Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red.

· Téknologi kontrol anti-tailgating.

· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarem nyimpang, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating.

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan.

· Gerbang speed bakal muka otomatis lamun kakuatan gagal.

R346-4

Katerangan produk

Servo brushless Speed ​​​​gerbang drive dewan

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Ganda fungsi anti ciwit

3. Modeu mémori

4. Rojongan 13 modus lalulintas

5. Sora jeung lampu alarm

6. kontak garing / bubuka RS485

7. Rojongan aksés sinyal seuneu

8. tampilan LCD

9. Rojongan ngembangkeun sekundér

10. Kalawan casing waterproof, ogé bisa ngajaga dewan PCB ogé

3082 (3)
B302 (2)

Kualitas luhur motor servo awét

· Inohong brand Doméstik DC servo brushless motor 40: 1 100W

Kaamanan tinggi Logika Infrabeureum kaamanan tinggi

· 4 pasang Normal Button sensor infra red

· 24 titik Light curtain infra red sensor

wulityaotao (2)
34812 (5)
3082 (4)

Kualitas luhur servo brushless motor

· Inohong brand Doméstik DC brushless motor

· Kalawan clutch, ngarojong fungsi anti dampak · Ngarojong panganteur sinyal seuneu

· Buka gerbang turnstile sacara otomatis nalika dipareuman

kualitas luhur Standar Speed ​​Gerbang Mesin Core

· Langkung fleksibel, tiasa cocog sareng motor anu béda

· Tiasa slove masalah spasi leutik kawates

· Prosés Anodizing, gampang pikeun ngaluyukeun warna caang geulis, anti korosi, maké-tahan

· Koreksi otomatis 304 lambar stainless steel, santunan éféktif simpangan axial

· Bagian gerak utama ngadopsi prinsip tetep "ganda".

3082 (5)

Dimensi produk

ngeunaan (3)

Dimensi produk

Gerbang Speed ​​Colorful kami dipasang di lawang sareng kaluar gedong kantor di Korea

ngeunaan (4)

Gerbang Swing Desain Khusus kami dipasang di lawang sareng kaluar gedong kantor di Beijing

ngeunaan (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami