20201102173732

Warta

Kadatangan Anyar - M366 Servo Brushless System Boarding Gate Kaamanan Luhur & Kasalametan Luhur pikeun Border Bandara

M366Servo Brushless System Boarding GateKaamanan Luhur & Kasalametan Luhur pikeun Border Bandara

Gambar 2
wudf 8

Keunggulan:

High-Tech Visi

Lukisan matte, 90 ℃ résistansi suhu luhur

2.0mm lambar rolling tiis: Anti karat, stabil

Résistansi noda kuat

3 prosés 12 kali prosés nyemprot pikeun ngajantenkeun langkung awét

Algoritma logika infra red anu dikembangkeun sorangan

Brushless servo mékanisme drive langsung

Sistim kontrol Servo

fungsi anti dampak, cocog pikeun pedestrian kalawan bagasi badag

Rojongan mode kerja N + 2 (Multiple verification + AB door linkage)

17 pasang sensor infra red, alat deteksi akurat, equidistant jeung perenah lumrah

Trailing distance≦100mm, pikeun pamakéan tempat kaamanan tinggi

Ngarojong komunikasi RS485

wudl

TecParameter nétral:

Ukuran: 1700 * 210 * 1300mm

Sénsor Infrabeureum: 17 pasang

bahan perumahan: 2.0mm rolling tiis kalawan lukisan matte

Bahan panangan: PC transparan 10mm

panel ngeusian: 8mm acrylic transparan

Lebar Pass: 600mm

Input: 24V 500W

Unit drive: Servo Brushless motor 100W

wudffg

waktos pos: Mar-15-2021