20201102173732

Warta

Kumaha carana miara turnstile?

Kalawan ngembangkeun gancang tina téhnologi calakan, aplikasi Gerbang turnstile pinter geus dimekarkeun tina wengkuan leutik mun leuwih widang.Urang terang yén turnstile peryogi perawatan.Nyatana, pangropéa gerbang turnstile sami sareng mobil.Tempat aplikasi turnstiles béda, jadi lingkungan anu aranjeunna nyanghareupan ogé béda.Lingkungan kerja turnstiles luar bakal langkung parah.Contona, dina sabagéan ageung tempat anu indah, gerbang bakal kakeunaan panonpoé sareng hujan jangka panjang, sareng turnstiles di tempat anu indah sisi laut rentan ka pasir laut.Atawa korosi cai laut.Kitu ogé komunitas outdoor, situs konstruksi jeung sajabana Jeung paménta pasar ngembang pesat ngajadikeun, pangropéa turnstiles jadi leuwih penting.Pangropéa anu leres henteu ngan ukur ngajantenkeun waktos hirup langkung panjang, tapi ogé tiasa ngajamin kasalametan pangguna.

nesuw2 (2)

Gerbang swalayan mangrupikeun kombinasi mékanis, éléktronik, kontrol mikroprosesor sareng sagala rupa téknologi maca sareng nyerat.Gerbang swalayan kedah dijaga sacara teratur sareng teratur, sareng kedah dilakukeun upami diperyogikeun.Seueur pangguna ngantosan dugi mesin rusak sateuacan mikiran produsén sateuacan ngagentos bagian-bagianna.Ieu sering ngakibatkeun karugian leutik.Hayu urang tingali kumaha ngajaga parabot husus.

 

1. pangropéa éksternal

Perumahan kalolobaan turnstiles didamel tina 304 stainless steel atanapi bahan akrilik.Kami nyarankeun pikeun ngabersihan perumahan 1 dugi ka 3 kali saminggu dumasar kana lingkungan kerja.Anjeun tiasa make lawon lemes keur scrubbing, nu bisa nyegah jumlah badag lebu ti asup ka jero perumahan, nu bakal ngabalukarkeun dewan kontrol drive mun malfunction kana waktu.

Saatos scrubbing, éta bisa digosok ku bubuk talcum.Salaku conto, turnstiles langkung rentan janten korosif upami dianggo di sisi laut.Salian ningkatkeun bahan stainless steel, anjeun ogé tiasa nganggo minyak anti karat pikeun nutupan permukaan perumahan.Pikeun turnstiles heubeul, bintik karat mungkin geus mucunghul.Kaayaan ieu kedah diberesihan dina waktosna.Pikeun ngaleungitkeun bintik karat, anjeun tiasa nganggo sandpaper sareng bubuk talcum pikeun ngusap sapanjang garis.Tungtungna, anjeun ogé tiasa nganggo warna cet anu sami pikeun ngarampa.Dina waktos anu sami, perhatosan pikeun ngahindarkeun liang sénsor infra red nalika ngarampa cet.

Upami gerbang turnstile parantos karat, punten bersihkeun sapertos kieu.

 

Ngabersihan sareng ngarawat bagian anu karat steps:

1. Larapkeun témpél anti karat dina tempat anu karat

2. Paké lawon kawat pikeun descale

3. Semprot 3M stainless steel cleaner sanggeus derusting

4. Beresih ku lawon

nesuw2 (3) nesuw2 (4)

Picturekaterangan

nesuw2 (1)

Pangropéa internal

1. Rutin pariksa sambungan unggal komponén, ngabersihan bagian transmisi heula, lajeng nambahkeun mentega maén peran lubrication, sarta teu kudu nambahan teuing.Mun aya screws leupas, tighten aranjeunna pikeun nyegah karuksakan kana bagian jeung tatu pribadi disababkeun ku operasi jangka panjang.

2. Rutin pariksa sambungan kabel sarta pakasaban ieu merlukeun yayasan listrik tangtu.

3. Pariksa airtightness unggal modul, utamana sambungan tina card reader dina panutup luhur jeung sajabana, pikeun nyegah sepuh sealant nu, nu bakal ngabalukarkeun caina kaduruk kaluar dewan PCB.

4. Inti mesin nyaeta jantung sakabeh turnstile.Ieu kudu dijaga ogé.Pariksa maké jeung cimata tina bagian rentan.Upami anjeun mendakan anu kedah dilereskeun, mangga ngahubungi produsén pikeun ngalereskeun dina waktosna.

3. Hal-hal anu kudu diperhatikeun

1. Lamun turnstile ditutup, ulah pencét gerbang.Ieu bakal ngabalukarkeun abrasion Gerbang jeung karuksakan asesoris séjén, nu bakal mangaruhan kahirupan layanan.

2. Rutin pariksa naha panel acrylic of turnstile ruksak sarta ngarobahna dina jangka waktu lamun eta ruksak.

3. Nengetan switch wates jeung wates sapotong turnstile tripod teu disaluyukeun casually, bisi adjustment jauh teuing atawa deukeut teuing ngabalukarkeun kasalahan.

4. Punten pastikeun pareum nalika mesin master, mesin bantu atanapi perumahan dibuka pikeun pangropéa.

5. Dilarang pisan nyolok atanapi cabut stop kontak port nalika kakuatan dihurungkeun, gampang ngaruksak sirkuit kontrol.

6. Saatos swiping kartu, Gerbang turnstile teu muka bari muka.Masalah ieu disababkeun ku masalah sareng switch jarak di sisi non-operasi.Mangga parios switch jarak.

7. Nalika pedestrian kudu diungsikeun dina kaayaan darurat, turnstiles kudu tetep kabuka sarta switch fungsi dikawasa ku komputer di kamar kontrol utama.Ieu mangrupikeun pelatihan produk anu disayogikeun ku unggal produsén turnstile sateuacanna.Upami anjeun masih teu jelas, mangga ngahubungi produsén dina waktosna.

8. Kahirupan jasa tina turnstile calakan teu bisa dipisahkeun tina pangropéa na.Anjeun kedah ngahubungi produsén pikeun perawatan saatos-jualan dina waktosna dina beberesih sareng pangropéa sapopoé upami anjeun mendakan abnormalitas.


waktos pos: Jul-14-2019