20201102173732

Warta

Pameran kasus|Turboo ngabantosan proyék Chongqing Yorkshire THE RING Shopping Park

warta (1)

Chongqing Yorkshire THE RING Shopping Park mangrupikeun proyék badarat munggaran tina séri komérsial anyar Hong Kong Land Holdings Limited, "THE RING", sareng proyék perumahan komersil anu dipiboga munggaran di Kulon Kulon.Ti 26 Nopémber 2015 dugi ka 23 April 2021, langkung ti 20,000 urang sareng 300+ tim milu dina pangwangunan sareng butuh 1975 dinten sareng wengi.Desain arsitéktur dilaksanakeun ku British Pai Ang International Architectural Design Consultants Co., Ltd. (PHA) anu meunang pangajén, sareng desain lansekap dilaksanakeun ku ASPECT Studios, anu parantos meunang sababaraha panghargaan internasional.The THE RING Shopping Park perenahna di Chongqing Metro Line 5 sareng Line 15 (dina konstruksi) Chongguang Station perenahna di distrik bisnis inti Chongqing Liangjiang New District, padeukeut jeung high-end padumukan Landmark Yorkshire gigireun Zhaomushan Park, kalawan angkutan merenah pikeun sakabéh kota.

Salaku karya munggaran dina séri "THE RING" anyar Hong Kong Land, taman balanja Chongqing THE RING anu diantisipasi pisan dibuka dina 23 April 2021. Proyék ieu ngalangkungan watesan ruang tradisional sareng ngagabungkeun jalma sareng ritel, alam, budaya sareng pangalaman. .Chongqing THE RING Shopping Park (Yorkville-The Ring) ngagaduhan taman héjo jero ruangan 42 méter di 7 lantai sareng rohangan sosial kalayan téma interaktif, nyayogikeun Chongqing atraksi anu teu pernah aya.

Luas total pangwangunan téh 430.000 méter pasagi, nu 170.000 méter pasagi mangrupa mall balanja.Ieu dibagi kana tujuh lanté (lima lanté di luhur taneuh jeung dua lanté di jero taneuh).Sadaya lawang koridor sareng jalan kaluar tina lantai wisata dikawasa ku Shenzhen Turboo Automation.Ieu kahormatan gede pikeun urang pikeun ilubiung dina Chongqing THE RING balanja Park Project.

Metoda desain inovatif THE RING balanja Park ngagabungkeun kaéndahan lingkungan alam kalawan ritel experiential pikeun nyadiakeun komunitas kalayan unik, gaya hirup cageur sarta rupa-rupa.Pembukaan Taman balanja THE RING ogé nandaan parantosan suksés proyék gawé babarengan antara Turboo sareng Hongkong Land.Éntri calakan sareng manajemén kaluar langkung merenah sareng langkung gancang.Turboo - Pikeun dunya anu langkung aman!


waktos pos: Jul-15-2021