20201102173732

Produk

Kadatangan Anyar Awét Diuji SUS304 Kaamanan Maksimum Kaamanan Full Jangkungna Turnstile pikeun Rupa-rupa Tempat

Fungsi: RS485, kontak garing, mode memori, timer diagnostik jeung alarm fungsi, input sinyal seuneu darurat

Fitur: Penjual pangsaéna tina turnstile gerbang jangkungna pinuh kalayan fungsi pamaca kartu RFID

OEM & ODM: Rojongan

Deliverability: 1,000 unit per bulan


Rincian produk

Tag produk

kira-kira 8

Tentang Kami

TURBOO Universe geus salawasna geus komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran sarta inovasi produk anyar jeung ngungudag relentless sahiji kualitas produk tradisional.Dina Oktober 2016, parusahaan misah nyetél Turboo Semesta Téhnologi Co., Ltd panalungtikan sarta pamekaran puseur, kalawan aréa kantor keur leuwih ti 1500 pasagi sarta panalungtikan sarta pamekaran aya sarta tanaga patali séjén keur leuwih ti 50 urang, dina waktos anu sareng, urang gaduh laboratorium, kamar uji sareng pusat kualitas profésional.

Nerapkeun téknologi anyar jeung cara anyar pikeun mingpin ngembangkeun industri, optimizing produk baku ngaliwatan panalungtikan sarta pamekaran, sahingga urang nyieun produk boga harga pangluhurna di peer nu.Sagedengeun ti eta, urang neruskeun ngajalankeun produk anyar saluran saluran bagéan pasar bagéan, ngadegkeun halangan teknis, sarta akur jeung trend data badag, master data badag tina trotoar.Kakuatan kuat panalungtikan sarta pamekaran ngajadikeun Turboo miboga kamampuh konsumén kustomisasi gancang, sarta leuwih seragam jeung stabil produk kapang standardisasi, jauh leuwih loba tibatan counterparts maranéhanana dina ngeunaan 5000000 kali tur leuwih hadé security.We geus meunang ampir saratus patén-patén, jeung Sertifikasi CE Uni Éropa.2015 Turboo meunang judul nasional perusahaan teknologi tinggi.

Parameter produk

Modél NO. G5385-1
Ukuran 1630x1500x2300mm
Bahan 1.5mm + 1.0mm 304 stainless steel
Lebar Pass 650 mm
Laju Ngaliwatan 30-45 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Tegangan Input 100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
Réliabilitas mékanisme 3 juta, teu lepat
Inti mesin Jangkungna pinuh turnstile Mesin inti
Papan PCB Pinuh jangkungna turnstile drive dewan PCB
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Lingkungan pamaké Jero rohangan jeung luar
Aplikasi Sakola, rumah sakit, pabrik, situs konstruksi, taman, perumahan, panjara, stadion, lembaga pamaréntah, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 2200x1680x1270mm, 170kg

Katerangan produk

bubuka ringkes

The turnstile jangkungna pinuh mangrupakeun jenis parabot kontrol aksés dirancang pikeun tempat kalawan syarat kaamanan kelas luhur.Gampang ngagabungkeun kontrol aksés IC, kontrol aksés ID, pamaca kode, sidik, pangenal raray sareng alat idéntifikasi anu sanés.Ieu sadar manajemén calakan tur efisien tina petikan.Turnstile mangrupa pilihan pangalusna pikeun aksés kontrol wangunan modern.

Runtuyan turnstile jangkungna pinuh lumaku pikeun tempat-tempat kalawan aliran badag jalma sarta tempat-tempat kaamanan tinggi, kayaning sakola, rumah sakit, pabrik, situs konstruksi, taman, perumahan, panjara, stadion, agénsi pamaréntah jeung tempat séjén.
Ningkatkeun kana turnstile jangkungna pinuh otomatis pinuh mangrupa pilihan.

5385 (2)
5385 (4)

Fitur Fungsi

◀Alat panyangga damper

◀Standard port input sinyal, bisa disambungkeun jeung lolobana dewan kontrol aksés, alat sidik jeung alat scanner séjén;

◀The turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, éta kudu gesek kartu deui pikeun asupna;

◀Kartu-maca fungsi Rékam

◀Buka otomatis saatos input sinyal seuneu darurat

◀Anti handap: nyegah ngaliwatan ilegal

◀Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

◀Buka biasa ogé tiasa dikontrol ku tombol éksternal atanapi muka konci konci manual

◀Gerbang bakal otomatis dibuka nalika kakuatan gagal (nyambung sareng batré cadangan 24V atanapi supercapacitor)

Katerangan produk

5383 (3)

Pinuh jangkungna turnstile drive dewan PCB

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Modeu mémori

3. Sababaraha modus lalulintas

4. kontak garing / bubuka RS485

5. Rojongan aksés sinyal seuneu

6. Rojongan ngembangkeun sekundér

· Molding: aluminium paeh-tuang, perlakuan nyemprot husus

· Balik deui anti kapal selam: 6pcs desain gears, teu bisa balik sanggeus 60 ° rotasi

· Umur panjang: Diukur 10 juta kali

· Kakurangan: Lebar pass ngan ukur 550mm, teu tiasa disaluyukeun.Henteu gampang pikeun pedestrian anu mawa koper ageung atanapi troli ngaliwat.

· Aplikasi: Stadion, Penjara, Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Sakola, Rumah Sakit, Taman, jsb

5383 (1)

Dimensi produk

5383 (2)

Dimensi produk

Turnstile jangkungna pinuh dipasang di lawang jeung kaluar tina perumahan di Guangzhou, Cina

5383 (6)

Gerbang jangkungna pinuh dipasang di lawang sareng kaluar perumahan di Guangzhou, Cina

5383 (5)

Turnstile jangkungna pinuh jalur tunggal dipasang di lawang puseur kagiatan di Lagos, Nigeria

5383 (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami