20201102173732

Produk

Kaamanan tinggi Pangakuan Sidik Aksés Control Swing Flap Barrier Gate

fungsi:Anti tailgating, Diagnostik diri sareng fungsi alarem, Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra merah Input sinyal seuneu darurat

Fitur:304 stainless steel Flap barrier gate, 2.0mm panutup Top + 1.2mm Awak + 15mm panels panghalang Acrylic transparan jeung tilu kelir Led bar lampu

OEM & ODM:Ngarojong


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. H2083
Ukuran 1400 x 300 x 990 mm
Bahan SUS304 2.0mm panutup Top + 1.2mm Awak + 15mm panels panghalang Acrylic transparan jeung bar lampu Led
Lebar Pass 550 mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Tegangan Input 100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
MCBF 3.000.000 Siklus
Motor 10K 30W Flap panghalang Gate DC Brushed motor
Sénsor Infrabeureum 5 pasang
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Lingkungan pamaké Di jero rohangan waé, di luar kedah nambihan kanopi
Aplikasi Kampus, mall balanja, Gedong Kantor, Bandara, Hotel, Badan Governemnt, Rumah Sakit, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 1495x385x1190mm, 95kg/120kg

Katerangan produk

bubuka ringkes

Gerbang penghalang flap mangrupikeun jinis alat kontrol aksés laju dua arah anu dirancang pikeun tempat anu ngagaduhan syarat kaamanan kelas tinggi.Gampang ngagabungkeun kontrol aksés IC, kontrol aksés ID, pamaca kode, sidik, pangenal raray sareng alat idéntifikasi anu sanés.Ieu sadar manajemén calakan tur efisien tina petikan.

Struktur produk utamana diwangun ku sistem mékanis jeung sistem kontrol listrik.

Sistem mékanis diwangun ku perumahan stainless steel 304 sareng inti mesin.

Perumahan turnstile dilengkepan indikator dipimpin, sensor infra red sareng alat anu sanés.

Mékanisme inti diwangun ku motor, sensor posisi, transmisi, aci.

Sistem kontrol listrik diwangun ku sistem kontrol aksés, dewan kontrol, sensor infra red, indikator arah, sensor posisi, motor, catu daya, batré jeung saterusna.

H2083 (5)
H2083 (9)

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel

· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun jalma gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi Rékam maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna

· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat · Perlindungan ciwit

· Téknologi kontrol anti-tailgating

· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarm trespassing, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan

· Gerbang penghalang flap bakal otomatis dibuka nalika kakuatan gagal (nyambungkeun batré 12V)

· Tugas beurat stainless steel Flap panghalang

· Indikator Arah LED dina unggal sisi

· Modeu operasi anu tiasa dipilih- arah tunggal, dua arah, salawasna gratis atanapi sok dikonci

· Peunteun Perlindungan Ingress IP44

· Reset otomatis tina gerbang panghalang sanggeus unggal petikan

· Tunda waktos adjustable · Fungsi anti-clipping ganda, anti-clipping fotosél sareng anti-clipping mékanis

· Pangrojong integrasi sareng RFID / Biometric Reader ngalangkungan NO input

· Kualitas luhur AISI 304 kelas konstruksi SS

H2083 (8)

Katerangan produk

1.Jangkungna inti mesin nyaéta 920mm (cocog pikeun modél pertengahan ka luhur-tungtung kalayan panutup anu langkung ipis)

2. Lebar pass nyaéta 550mm

3.The halangan dijieunna tina acrylic (warna-ngarobah dipingpin lampu bar bisa ditambahkeun)

· Kakurangan: Lebar jalanna leutik, ngan ukur dugi ka tempat anu pejalan kaki sareng paménta kaamanan rendah (upami anjeun teu kahaja nabrak batur, éta bakal langkung nyeri)

· Aplikasi: Utamana dianggo pikeun acara high-end indoor kalayan aliran ageung jalma, sapertos Kampus, mall balanja, Gedong Kantor, Bandara, Hotel, Badan Pamaréntahan, Rumah Sakit, jsb

298 (2)

Flap Barrier Gate Turnstile drive dewan PCB

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Ganda fungsi anti ciwit

3. Modeu mémori

4. Sababaraha modus lalulintas

5. Sora jeung lampu alarm

6. kontak garing / bubuka RS485

7. Rojongan aksés sinyal seuneu

8. tampilan LCD

9. Rojongan ngembangkeun sekundér

E20812 (2)

Dimensi produk

apuan (1)

Kasus Proyék

Flap Barrier Turnstile Gate dipasang di kantor pusat Nestlé di Filipina, 304 Stainless steel Flap Barrier Gate dipasang di kantor biro pajak di Cina, Flap Barrier Gate dipasang di perpustakaan Mudanjiang Normal University di Cina

apuan (2)
apuan (3)
apuan (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami