20201102173732

Produk

Pangakuan raray Full Jangkungna Turnstile calakan Aksés Control System ayun Turnstile pikeun Komunitas Sakola

fungsi:RS485, kontak garing, mode memori, timer diagnostik jeung fungsi alarem, input sinyal seuneu darurat

Fitur:Stainless Steel Arah Tunggal atanapi Bi-Arah Pinuh Jangkungna Turnstile

OEM & ODM:Ngarojong


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. G5385-2
Ukuran 2400x1500x2300mm
Bahan 1.5mm + 1.0mm 304 stainless steel
Lebar Pass 650 mm
Laju Ngaliwatan 30-45 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Tegangan Input 100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
Muka waktos respon ≦0.2s
Inti mesin Jangkungna pinuh turnstile Mesin inti
Papan PCB Pinuh jangkungna turnstile drive dewan PCB
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Lingkungan pamaké Jero rohangan jeung luar
Aplikasi Sakola, rumah sakit, pabrik, situs konstruksi, taman, perumahan, panjara, stadion, lembaga pamaréntah, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 2200x1680x1270mm/2530x1680x800mm, 360kg

Katerangan produk

bubuka ringkes

Ieu turnstile jangkungna pinuh ku reliabiliti tinggi.Desain akalna tina sakabeh struktur mesin ngajadikeun instalasi tur pamaliharaan produk ieu pohara merenah.Dilengkepan alat éléktromékanis standar pikeun nyegah dua jalma ngaliwat dina waktos anu sami.Ieu ngalir lancar tur quietly.

Sakabeh rak produk adopts motong laser stainless steel, CNC bending ngabentuk, penampilan geulis, sarta sistem adopts standar gancang plug-in panganteur éléktronik ka luar, bisa ngahijikeun rupa alat maca jeung nulis, jeung sajabana, bisa kalayan gampang maca KTP, IC. kartu, jeung sajabana Alat nulis terpadu di alat ieu, ku kituna nyadiakeun hiji cara tertib jeung beradab pikeun jalma asup jeung kaluar, sarta pikeun nyegah jalma ilegal asup jeung exiting.Dina waktos anu sami, pikeun nyumponan sarat kabur seuneu, upami aya darurat atanapi gagalna listrik, éta tiasa disetel ka modeu gagal-aman.Éta aci rotates kalawan bébas tur pindah ka mode dua arah bébas.

Runtuyan turnstile jangkungna pinuh lumaku pikeun tempat-tempat anu seueur jalma sareng tempat syarat kaamanan anu luhur, sapertos sakola, rumah sakit, pabrik, situs konstruksi, taman, panjara, sareng tempat-tempat sanés.

Éta pilihan pikeun ningkatkeun ka gerbang turnstile jangkungna pinuh otomatis.

546.1062323
546.1062326

Fitur Fungsi

◀Alat panyangga damper

◀Standard port input sinyal, bisa disambungkeun jeung lolobana dewan kontrol aksés, alat sidik jeung alat scanner séjén;

◀The turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun urang gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, éta kudu gesek kartu deui pikeun asupna;

◀Kartu-maca fungsi Rékam

◀Buka otomatis saatos input sinyal seuneu darurat

◀Anti handap: nyegah ngaliwatan ilegal

◀Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus.

◀Buka biasa ogé tiasa dikontrol ku tombol éksternal atanapi muka konci konci manual

◀Gerbang bakal otomatis dibuka nalika kakuatan gagal (nyambung sareng batré cadangan 24V atanapi supercapacitor)

Katerangan produk

5386 (4)

Basajan Full jangkungna dewan drive turnstile

Fitur:

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Modeu mémori

3. Sababaraha modus lalulintas

4. kontak garing / bubuka RS485

5. Rojongan aksés sinyal seuneu

6. Rojongan ngembangkeun sekundér

· Molding: aluminium paeh-tuang, perlakuan nyemprot husus

· Balik deui anti kapal selam: 6pcs desain gears, teu bisa balik sanggeus 60 ° rotasi

· Umur panjang: Diukur 10 juta kali

· Kakurangan: Lebar pass ngan ukur 550mm, teu tiasa disaluyukeun.Henteu gampang pikeun pedestrian anu mawa koper ageung atanapi troli ngaliwat.

· Aplikasi: Stadion, Penjara, Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Sakola, Rumah Sakit, Taman, jsb

5383 (1)

Dimensi produk

G5385 (2)

Dimensi produk

G5385 (4)

Ganda jalur pinuh turnstile jangkungna dipasang di pabrik Éropa di Thailand

G5385 (3)

Gerbang jangkungna pinuh dipasang di lawang sareng kaluar ti Beijing Administrative Deputy Center, Cina

G5385 (1)

Gerbang turnstile tinggi pinuh dipasang di perumahan di Guangzhou


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami