20201102173732

Produk

CE Certificated Aksés Control System Subway Flap Barrier Gate

fungsi:Diagnostik diri sareng fungsi alarem, Anti-tailgating, Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra merah, Input sinyal seuneu darurat

Fitur:1.2mm SUS304 Flap barrier gate sareng kode QR sareng pamaca kartu RFID dua modeu kontrol aksés

OEM & ODM:Ngarojong


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. X2085
Ukuran 1200 x 280 x 980 mm
Bahan SUS304 1.2mm panutup Top + 1.0mm Awak + Blue PC panghalang panels
Lebar Pass 550 mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Tegangan Input 100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
MCBF 3.000.000 Siklus
Motor 10K 20W Flap panghalang Gate DC Brushed motor
Inti Mesin Flap Barrier Gate Mesin Inti sareng Beubeur Jérman
Sénsor Infrabeureum 4 pasang
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Suhu Gawé -20 ℃ - 60 ℃
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 1305x365x1180mm, 70kg/90kg

Katerangan produk

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel

· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun jalma gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi Rékam maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna

· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat

· Perlindungan ciwit · Téknologi kontrol anti-tailgating

· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarm trespassing, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan

· Gerbang penghalang flap bakal otomatis dibuka nalika kakuatan gagal (nyambungkeun batré 12V)

Y248 (7)
Y248 (4)

· Tugas beurat stainless steel Flap Barrier Turnstile Gate

· Dijieun kapang indikator Arah LED dina saban gigir

· Modeu operasi anu tiasa dipilih- arah tunggal, dua arah, salawasna gratis atanapi sok dikonci

· Peunteun Perlindungan Ingress IP44

· Reset otomatis tina gerbang panghalang sanggeus unggal petikan

· Tunda waktos adjustable · Fungsi anti-clipping ganda, anti-clipping fotosél sareng anti-clipping mékanis

· Pangrojong integrasi sareng RFID / Biometric Reader ngalangkungan NO input

· Kualitas luhur AISI 304 kelas konstruksi SS

Aplikasi: Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Kampus, Rumah Sakit, Perumahan, Taman Hiburan, jsb

Flap Barrier Gate Turnstile drive dewan PCB

1. Panah + panganteur lampu tilu-warna

2. Ganda fungsi anti ciwit

3. Modeu mémori

4. Sababaraha modus lalulintas

5. Sora jeung lampu alarm

6. kontak garing / bubuka RS485

7. Rojongan aksés sinyal seuneu

8. tampilan LCD

9. Rojongan ngembangkeun sekundér

K2489K (6)

Katerangan produk

1.Jangkungna inti mesin nyaéta 920mm (cocog pikeun modél pertengahan ka luhur-tungtung kalayan panutup anu langkung ipis)

2. Lebar pass nyaéta 550mm

3.The halangan dijieunna tina acrylic (warna-ngarobah dipingpin lampu bar bisa ditambahkeun)

· Kakurangan: Lebar jalanna leutik, ngan ukur dugi ka tempat anu pejalan kaki sareng paménta kaamanan rendah (upami anjeun teu kahaja nabrak batur, éta bakal langkung nyeri)

298 (2)

Dimensi produk

2488 (1)

Kasus Proyék

Flap Barrier Gate dipasang di lawang sareng kaluar di Taiwan Flower Show 2018

2488 (4)

Flap Barrier Turnstile sareng alat pangenal raray dipasang di gedong kantor di Thailand

2488 (5)

Flap Barrier Gate sareng pamaca kartu sareng sidik sidik dipasang di bengkel pabrik di Thailand

2488 (2)

Flap Barrier Gate dipasang di sakola tengah di Filipina

2488 (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami