20201102173732

Produk

304 Stainless Steel Aman Aksés Retractable Flap panghalang Turnstile Gate

fungsi:Anti tailgating, Téknologi anti ciwit ganda fisik sareng infra red, Diagnostik diri sareng fungsi alarem, Input sinyal seuneu darurat

Fitur:SUS304 1.2mm panutup Top + 1.0mm Awak + Blue PC panghalang panels

OEM & ODM:Ngarojong


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Modél NO. E2482
Ukuran 1200x280x960mm
Bahan SUS304 1.2mm panutup Top + 1.0mm Awak + Blue PC panghalang panels
Lebar Pass 550 mm
Laju Lulus 35-50 jalma / mnt
Tegangan Gawé DC 24V
Tegangan Input 100V ~ 240V
Antarbeungeut Komunikasi RS485, kontak garing
MCBF 3.000.000 Siklus
Motor 10K 20W Flap panghalang Gate DC Brushed motor
Inti Mesin Flap Barrier Gate Mesin Inti sareng Beubeur Jérman
Sénsor Infrabeureum 4 pasang
Lingkungan Gawé ≦90%, Taya kondensasi
Suhu Gawé -20 ℃ - 60 ℃
Aplikasi Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Kampus, Rumah Sakit, Stasion Beus, Aula Governemnt, jsb
Rincian bungkusan Dipak kana kotak kayu, 1285x370x1160mm, 65kg/85kg

Katerangan produk

· Modeu pass variatif tiasa dipilih sacara fleksibel

· Port input sinyal standar, tiasa dihubungkeun sareng kalolobaan papan kontrol aksés, alat sidik sareng alat panyeken anu sanés

· Turnstile boga fungsi reset otomatis, lamun jalma gesek kartu otorisasi, tapi teu ngaliwatan dina waktu netep, eta kudu gesek kartu deui pikeun asupna.

· Fungsi Rékam maca kartu: aksés tunggal arah atanapi dua arah tiasa diatur ku pangguna

· Bukaan otomatis saatos input sinyal seuneu darurat

· Perlindungan ciwit · Téknologi kontrol anti-tailgating

· Deteksi otomatis, diagnosis sareng alarem, alarm sora sareng lampu, kalebet alarm trespassing, alarm anti ciwit sareng alarm anti tailgating

· Indikator LED lampu luhur, mintonkeun status lulus

· Self diagnostik jeung alarm fungsi pikeun pangropéa merenah tur pamakéan

· Gerbang penghalang flap bakal otomatis dibuka nalika kakuatan gagal (nyambungkeun batré 12V)

E2482 (3)
E2482 (3)

· Tugas beurat stainless steel Flap Barrier Turnstile Gate

· Dijieun kapang indikator Arah LED dina saban gigir

· Modeu operasi anu tiasa dipilih- arah tunggal, dua arah, salawasna gratis atanapi sok dikonci

· Peunteun Perlindungan Ingress IP44 · Reset otomatis tina gerbang panghalang saatos unggal jalan

· Waktu reureuh anu tiasa diatur

· Fungsi anti-clipping ganda, anti-clipping photocell sareng anti-clipping mékanis

· Pangrojong integrasi sareng RFID / Biometric Reader ngalangkungan NO input

· Kualitas luhur AISI 304 kelas konstruksi SS

Aplikasi: Pabrik, Situs Konstruksi, Komunitas, Kampus, Rumah Sakit, Stasion Beus, Aula Pamaréntahan, jsb

Katerangan produk

#304 stainless steel

Anti karat

Ngagem lalawanan

résistansi suhu luhur

lalawanan korosi

e1482 (6)

Kapang-dijieun flap panghalang Gerbang mesin inti

Blue PC panghalang flaps

Awet

Bisa tahan dampak 500KG

E2482 (2)

Flap panghalang Gerbang drive dewan

Panah + panganteur lampu tilu-warna
Fungsi anti ciwit ganda
Modeu mémori
Sababaraha modus lalulintas
Alarm sora sareng lampu
Kontak garing / bubuka RS485
Ngarojong aksés sinyal seuneu
tampilan LCD
Ngarojong ngembangkeun sekundér

E2482 (5)

Dimensi produk

E2482 (1)

Kasus Proyék

Flap Barrier Turnstile Gate dipasang di taman hiburan di Vietnam

E2482 (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami